Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі під час планових занять загинули двоє військових

На Донбасі під час планових занять загинули двоє військових

На Донбасі вчора, 13 травня, під час планових занять в районі проведення операції Об’єднаних сил загинуло два військовослужбовця. Про це НСН повідомляє з посиланням на штаб ООС.

Згідно отриманої НСН інформації, на місці події працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з’ясовуються. Прізвищ загиблих в штабі ООС не називають.

Про загибель двох війсковослужбовців повідомляється також на сторінці Ліцею імені Героїв Крут у Львові.

«Вчора, 13 травня біля Краматорська трагічно загинули два військовослужбовці: наш випускник, заступник командира військової частини майор Супріган Андрій Валерійович, а також ще один військовослужбовць сержант Кузьменко Дмитро Павлович.

Майор Андрій Супріган – випускник ліцею 2008 року. На війні він виконував низку бойових завдань у різноманітних точках фронтової смуги на Луганщині та Донеччині: Кутейниково, Верхньоторецьк, Кряківка, Гранітне, Степанівка, Водяне, Широкіно, Дебальцеве. За мужність та героїзм, проявлені під час виконання бойових операції був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ та ІІ ступенів.

Минулого року Андрій Супріган приїжджав до ліцею, зустрічався із ліцеїстами, а 14 жовтня 2019 року виступав перед крутянцями під час складання ними клятви ліцеїста.

Співчуваємо родичам загиблого. Вічна йому пам’ять!»

йдеться в повідомленні

На Донбасі під час планових занять загинули двоє військових.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×