Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Сьогодні Рада спробує відправити у відставку генпрокурора

Сьогодні Рада спробує відправити у відставку генпрокурора

Сьогодні, 5 березня, Верховна Рада знову збереться на позачергове засідання, щоб розглянути проект постанови про висловлення недовіри генпрокурору Руслану Рябошапці. Про це НСН повідомляє з посиланням на слова голови парламенту Дмитра Разумкова під час вчорашнього засідання.

Згідно інформації, отриманої НСН , 5 березня  позачергове засідання почнеться о 18:30. При цьому чергове засідання сьогодні завершиться о 18:00.

“У зв’язку з вимогою 152 народних депутатів України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України 9 скликання та відповідно до ч. 8 ст.19 Регламенту Верховної Ради України скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України на 18:30 5 березня 2020 року, на якому розглянути питання про висловлення недовіри Генеральному прокурору Рябошапці Руслану Георгійовичу”, – сказав Разумков.

Як повідомлялося раніше, напередодні у Верховній Раді було зареєстровано проєкт постанови №3154 про висловлення недовіри Генеральному прокурору Руслану Рябошапці. Проєкт підписали більше 100 народних депутатів, у тому числі – від фракції “Слуга народу”.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×