Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У новій воєнній стратегії України задокументують курс країни на членство в НАТО

У новій воєнній стратегії України задокументують курс країни на членство в НАТО

Протягом двох-трьох місяців з’явиться воєнна стратегія України, де буде задокументовано курс України на членство в НАТО, заявив генеральний директор Директорату з питань національної безпеки та оборони Офісу президента України Іван Апаршин. Про це інформує НСН з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Набуття Україною членства в НАТО — це взагалі питання сьогодні не обговорюється. Найближчим часом указ президента, стратегія національної безпеки та оборони, там також є пряме посилання, що кінцева мета України — повноправне членство України в НАТО. Найближчим часом, протягом двох-трьох місяців буде воєнна стратегія. Там також буде пряма норма щодо вступу України до НАТО», — сказав він на публічній дискусії, присвяченій річниці внесення змін до Конституції в Києві в понеділок.

Він зазначив, що прагнення України до членства в альянсі підтверджено практичними кроками.

«Бюджет збільшено. Державне оборонне замовлення, хоч і з затримкою, вже сьогодні затверджено. Сьогодні знову-таки на рівні комітету будуть деякі внесені зміни…», — сказав Апаршин.

Також він повідомив, що Офіс президента розпочав інспекційну перевірку Міністерства оборони та Збройних сил України з питання територіальної оборони.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×