Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Депутати зі “Слуги народу” поїдуть навчатися до США

Депутати зі "Слуги народу" поїдуть навчатися до США

Хто та на яких умовах поїде на навчання до США НСН дізнався з інтерв’ю з заступником голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко журналістам interfax.

Народний депутати повідомив, що на навчання до США поїдуть у вільний від роботи у Верховній Раді час.

“Не тільки наші – з усього парламенту. Є така програма, вона давно є… Це такі навчально-ознайомчі програми. Вони пропонують три-п’ять днів провести у Конгресі США, ще декілька днів – ближче до місцевого самоврядування”, – сказав Корнієнко в ексклюзивному інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”, відповідаючи на запитання, чи поїдуть депутати фракції на навчання до США.

За його словами, оскільки фракція “Слуга народу” найбільша, то, згідно з квотним принципом, у групі буде більше депутатів цієї фракції.

“Але знову ж таки, тут питання щодо графіку! Ми наразі ставимо в пріоритет відвідування ВР, комітетів і виконання пов’язаних із цим завдань, тобто все інше – у вільний від роботи час. Це знову ж таки, якщо він буде. Наскільки я пам’ятаю, в березні тільки перша група поїде, якщо ми у датах з ними зійдемося. Тому що відпускати десять депутатів у важливий пленарний тиждень теж ніхто не буде”, – наголосив Корнієнко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×