Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Києві знайшли застреленим «офшорного» бізнесмена з Кривого Рогу

В Києві знайшли застреленим «офшорного» бізнесмена з Кривого Рогу

В Києві вчора, 25 лютого, ввечері знайшли мертвим бізнесмена з Кривого Рогу Леоніда Вульфа. Про це НСН повідомляє з посиланням на news.liga.net, який посилається на речницю прокуратури Києва Надію Максимець.

В Києві знайшли застреленим «офшорного» бізнесмена з Кривого Рогу

Згідно отриманої НСН інформації, за даним фактом слідчий відділ Печерського управління поліції вніс відомості до ЄРДР за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

“Пріоритетною версією на сьогодні є самогубство. Але поки не будуть отримані результати судово-медичної експертизи, балістичної експертизи не можна виключати інші версії – ред.)”, – зазначила Максимець. За її словами, при огляді місця події встановлено, що двері були зачинені зсередини.

“Також була виявлена записка, в подальшому буде проведена експертиза щодо цієї записки, писав він її сам, чи це його почерк, може якісь інші обставини”, – додала Максимець, уточнивши, що зміст записки їй невідомий.

Прес-секретар Печерського управління поліції Оксана Тищенко наголосила, що особисті дані вбитого вони не розголошують, розповівши лише про факт інциденту.

“Вчора в квартирі на вулиці Городецького було виявлено тіло чоловіка. Попередньо – це самогубство”, – зазначила Тищенко. За її словами, з місця інциденту правоохоронці вилучили предмет, схожий на зброю, його відправили на експертизу.

“Тіло чоловіка відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті”, – уточнила Тищенко. Відкрито кримінальне провадження за ст 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу з позначкою “самогубство”, триває розслідування.

За інформацією ЗМІ, Вульф починав свій бізнес в 1990-х, він створив в офшорній зоні фірму, через яку Ізраїль і ще ряд країн торгували металом. У листопаді 2019 року з квартири Вульфа викрали $200 000.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×