Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Карантин в Україні хочуть продовжити до 1 листопада

Карантин в Україні хочуть продовжити до 1 листопада

Уряд пропонує продовжити дію карантину в Україні до 1 листопада. Про це на нараді з президентом 25 серпня повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає пресслужба президента, інформує НСН.

Наголошується, що тільки за минулу добу в україні виявили понад 1,6 тисячі нових випадків коронавірусу, а загалом від початку епідемії на COVID-19 захворіли вже понад 108 тисяч людей. Найбільш постраждалі на сьогодні області — Чернівецька, Івано-Франківська, Харківська й Тернопільська.

Необхідність продовження карантину підтримав і президент Володимир Зеленський.

«Але карантин має залишатися адаптивним та необтяжливим для підприємців. Малий і середній бізнес повинен мати можливість правильно організувати роботу в нових умовах»,

— каже президент.

Читайте ще: МОЗ знову змінює умови навчання у школах під час карантину

На нараді зазначалося, що у світі також спостерігається зростання показників захворюваності на COVID-19, тому український уряд розробляє регламент заборони на в’їзд в Україну іноземних громадян з країн, що потрапляють у «червону зону» епідемії, строком на 30 днів. Ця заборона не стосуватиметься водіїв транзитного транспорту та представників гуманітарних місій.

Карантин в Україні хочуть продовжити до 1 листопада

Нагадуємо, 22 липня уряд ухвалив постанову, якою продовжив адаптивний (місцевий) карантин до кінця літа — 31 серпня. Щоб він діяв далі, його потрібно продовжити.

Окрім цього з 3 серпня в Україні набув чинності поділ країни на чотири зони за рівнем поширення коронавірусу: на «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону» зону.

Раніше ми писали: Юлія Тимошенко у важкому стані, її підключили до апарату ШВЛ

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×