Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні прогнозують другу хвилю коронавірусу на жовтень-листопад

В Україні прогнозують другу хвилю коронавірусу на жовтень-листопад

Міністерство охорони здоров’я очікує другу хвилю коронавірусу в Україні вкінці осені. Вона буде поєднана з епідемією грипу, яка починається в жовтні, пише Громадське, передає НСН.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на онлайн-брифінгу 11 серпня.

«Ми рахували, що в нас буде так звана друга хвиля, тобто суттєве збільшення кількості хворих, десь в жовтні або листопаді»,

— заявив він.

Міністр зазначив, що всі лікарні намагаються максимально швидко облаштувати та забезпечити киснем. Також в країні збільшили кількість ліжок з централізованим киснем на 2,5 тисячі.

Коли українська влада заговорила про другу хвилю коронавірусу

В Україні останнім часом щодня виявляють більш як тисячу інфікованих коронавірусом. Саме тому президент Володимир Зеленський заговорив про другу хвилю поширення коронавірусу й просить уряд цього не допустити. Серед конкретних вимог — доручив прем’єру невідкладно оцінити, чи готові лікарні надавати допомогу хворим.

Також наказав уряду повністю забезпечити медпрацівників засобами індивідуального захисту, посилити контроль за дотриманням карантину та переглянути режим роботи контрольно-пропускних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і Севастополя. Після цього КПВВ з Кримом припинили роботу до 30 серпня.

Читайте ще: Як працюватимуть школи в “червоних” зонах з 1 вересня

В Україні прогнозують другу хвилю коронавірусу на жовтень-листопад

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×