Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Запорізькому курорті спалах коронавірусу

На Запорізькому курорті спалах коронавірусу

У санаторії запорізького курорту – спалах COVID-19. Про це НСН повідомляє з посиланням на Depo.Запоріжжя, яке посилається на пресслужбу Запорізької ОДА.

Як стало відомо НСН , шість курортників захворіли на COVID-19 в бердянському санаторії “Арктика”. Позачергова регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області ухвалила рішення про тестування на коронавірус усіх пацієнтів і медичних працівників санаторію.

За результатами обстеження “Арктику” можуть зачинити на два тижні. Утім, поки таке рішення не ухвалене.

Загалом, в обласній комісії констатують, що ситуація з захворюваністю на COVID-19 на курорті погіршилася. Тому вирішено посилити тут протиепідемічні заходи. Зокрема, у Бердянську повертаються до проведення дезінфекції у громадському транспорті та в місцях масового перебування людей. Також буде проведений плановий скринінг на СОVID-19 медичних працівників закладів охорони здоров’я міста і оздоровчих закладів тощо.

На Запорізькому курорті спалах коронавірусу

Раніше ми повідомляли: Кількість випадків коронавірусу в Україні на 21 липня

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×