Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Шмигаль не виключає закриття транспорту в деяких містах та областях

Шмигаль не виключає закриття транспорту в деяких містах та областях

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль не виключає, що окремі області можуть повернутись до зупинки громадського транспорту через невтішну динаміку поширення коронавірусу, інформує Українська правда, передає НСН.

Про це Денис Шмигаль сказав в інтерв’ю для BBC News Україна.

“Є зростання кількості хворих. Стосовно закриття транспорту – це можливо в деяких містах та областях. Не виключено, що в окремих містах або областях доведеться за рішенням місцевих комісій повернутись до закриття транспорту”, — заявив він.

Читайте ще: МОЗ вимагає посилення контролю карантину в супермаркетах і транспорті

Очільник Кабміну зазначив, що уряд в такому випадку виконує роль “помічника”, а безпосереднє рішення має приймати місцева влада. Це ж стосується і роботи столичної підземки.

“Ініціатором (закриття метром – ред.) має стати київський міський голова. Якщо ми бачитимемо, що є загроза розвитку епідемії в гіперболічному масштабі, то даватимемо рекомендації або й запроваджуватимемо карантинні обмеження на державному рівні”, – пояснив прем’єр.

Шмигаль вкотре наголосив, що повернення регіонів до жорсткіших умов карантину залежатиме від завантаженості ліжкомісць у лікарнях, темпів приросту хворих та ряду інших показників.

Раніше ми повідомляли про кількість випадків коронавірусу в Україні на 27 червня.

Шмигаль не виключає закриття транспорту в деяких містах та областях

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×