Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення зі Львовом

Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення зі Львовом

З 26 червня розпочнуть курсувати пасажирські поїзди до Львова. Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик, з посиланням на сайт компанії передає НСН.

Зокрема,УЗ відновлює рейси поїздів №743/744 Дарниця, Київ — Львів, №715/716 Київ – Львів, №91/92 Київ — Львів та №12/11 Львів — Одеса.

Також, за словами керівника компанії, з цієї ж дати поїзди, які раніше курсували через Львів без зупинки для висадки та посадки пасажирів, її відновлять.

«Наразі ми закінчуємо роботи щодо призначення зазначених поїздів та вже незабаром відкриємо продаж квитків», — зазначив Іван Юрик.

Повідомляється, що:

  • Поїзд №743/744 Дарниця, Київ — Львів вирушатиме зі станції Дарниця о 17:07, зі станції Київ-Пасажирський о 17:33 та прибуватиме до Львова о 22:49. Зворотно відправлення зі Львова о 06:02 та прибуття на станцію Київ-Пасажирський об 11:17, на станцію Дарниця об 11:43. Під час курсування передбачені зупинки на таких станціях: Святошин, Коростень, Дубно, Підзамче.
  • Поїзд №715/716 Київ — Львів вирушатиме з Києва о 06:50 та прибуватиме до Львова о 13:45. Зворотно відправлення о 16:12 та прибуття до Києва о 23:08. Зупинки на станціях Вінниця, Хмельницький та Тернопіль.
  • Поїзд №91/92 Київ — Львів вирушатиме з Києва о 22:37 та прибуватиме до Львова о 06:26. Зворотно відправлення о 23:19 та прибуття до Києва о 06:49. Під час слідування поїзд зупинятиметься на станціях Святошин, Підзамче.
  • Поїзд №12/11 Львів — Одеса вирушатиме зі Львова о 22:24 та прибуватиме до Одеси о 08:43. У зворотному напрямку відправлення о 21:59 та прибуття до Львова о 08:04. Передбачені зупинки на станціях Тернопіль, Хмельницький, Жмеринка.

Нагадаємо, що Укрзалізниця вже запустила 44 пасажирські поїзди.

Квитки можна буде придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

В УЗ також нагадали, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби. А окріп за потреби надаватиметься пасажирам у власний посуд.

Раніше ми писали: SkyUp відновлює рейси Україною: розклад та вартість польотів

Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення зі Львовом

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×