Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Україна потрапила до країн “червоної зони” через високу захворюваність на COVID-19

Україна потрапила до країн "червоної зони" через високу захворюваність на COVID-19

Україна потрапила до «червоної зони» через показник захворювання на COVID-19, інформує УНІАН, передає НСН.

Наразі цей показник становить вище 40 випадків на добу на 100 тисяч населення.

Про це повідомляє у Facebook Державне агентство розвитку туризму.

«Україна потрапила до «червоної зони», тому що показник захворювання на COVID-19 становить вище 40 випадків на добу на 100 тисяч населення. Польща, Єгипет, Туреччина, Болгарія поки залишаються у «зеленій зоні», – йдеться у повідомленні.

Також Державне агентство розвитку туризму нагадує, що для в’їзду в Україну іноземним громадянам необхідний страховий поліс, який покриває витрати на COVID-19 та обсервацію.

Громадяни, які приїжджають з країн «червоної зони» в Україну мають проходити обсервацію 14 днів чи скористатись додатком «Дій вдома». Із «зелених країн» – безперешкодно за наявності страхового полісу.

Список формує Міністерство охорони здоров’я України. Ознайомитися з ним можна ТУТ

Зазначимо, що за даними Центру громадського здоров’я, станом на 23 червня в Україні підтверджено 38 074 випадки COVID-19, з них 1035 летальних, 16 956 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 833 нові випадки. Загалом проведено 580 814 тестувань методом ПЛР.

Україна потрапила до країн "червоної зони" через високу захворюваність на COVID-19

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×