Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

SkyUp планує з 1 липня почати літати до Албанії та Грузії

SkyUp планує з 1 липня почати літати до Албанії та Грузії

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines з ​​1 липня 2020 роки планує почати польоти в Грузію і Албанію. Про це йдеться на сайті компанії, передає Бабель, інформує НСН.

Наразі є квитки:

  • з 1 липня — до столиці Албанії Тирани;
  • з 2 липня — з Києва в Батумі та Тбілісі;
  • з 16 липня — з Одеси та Харкова у Тбілісі;
  • з 17 липня — зі Львова, Харкова, Запоріжжя й Одеси в Батумі.

Вартість квитків з Києва починається від 2 112 гривень.

Як повідомляє Інтерфакс з посиланням на пресреліз SkyUp, пасажирам до покупки квитка рекомендують ознайомитись з вимогами вʼїзду у країну призначення та з правилами повернення в Україну, а також переконатися, що наявні всі дозвільні документи.

«Якщо пасажир придбає квиток у країну, правила вʼїзду в яку не може виконати, повернення коштів за невикористаний квиток буде здійснюватися за тарифом, але може тривати до пів року», — пояснили в компанії.

Нагадаємо, що наразі українці теоретично можуть поїхати у США, Албанію, Велику Британію, Туреччину, з 27 червня — у Туніс. Кіпр теж планує відкрити кордони для українців, якщо в Україні не буде стрімко зростати кількість хворих на коронавірус. Країни переглядають своє рішення щотижня. З 1 липня планують відкрити кордони Грузія та Єгипет — на курорти в Шарм-ель-Шейх, Хургаду і Мерса-Матрух.

SkyUp планує з 1 липня почати літати до Албанії та Грузії

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×