Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Оприлюднені фото кагарлицьких поліцейських-перевертнів

Оприлюднені фото кагарлицьких поліцейських-перевертнів

На співробітників Кагарлицького відділення поліції, яких підозрюють у зґвалтуванні та тортурах, чекає справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook заступник глави МВС Антон Геращенко і розмістив їх фото, передає НСН.

“Ось так буде з кожним, хто надівши погони і отримавши владу, порушить Закон, і вчинить злочин. На фото – колишні співробітники поліції, обґрунтовано підозрювані в зґвалтуванні, тортурах і побиттях – Микола Кузів і Сергій Сулима у слідчому ізоляторі. Попереду на них чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін”, – написав він.

Геращенко зазначив, що реакція поліції на повідомлення про насильство і тортури в Кагарлицькому відділенні поліції була блискавичною.

“Повідомлення з лікарні про насильство і тортури щодо потерпілої надійшло в Обухівський відділ поліції у неділю о 18 47. О 19 15 були встановлені особи підозрюваних у злочині співробітників поліції. О 19 40 їх було затримано і на місце злочину було викликано слідчих ДБР”, – написав він.

За словами Геращенка, вже у понеділок вранці спочатку начальник Національної поліції Ігор Клименко підписав наказ про розформування Кагарлицького відділу поліції, відсторонення всього його керівництва і відсторонення начальника Обухівського районного відділу поліції, а пресслужба Національної поліції зробила заяву про факт насильства і тортур і про затримання підозрюваних.

Оприлюднені фото кагарлицьких поліцейських-перевертнів

Він також наголосив, що в поліції служать десятки тисяч інших поліцейських, які вірно служать Україні, захищають Закон, розкривають злочини і охороняють спокій громадян, ризикуючи при цьому своїм життям і здоров’ям.

“Такі поліцейські, як Герой України Сергій Губанов, загиблий від вибуху міни під селом Трьохізбенка Луганської області”, – нагадав заступник глави МВС.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали оперуповноваженого та начальника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП у Київській області за фактом зґвалтування та побиття.

Оприлюднені фото кагарлицьких поліцейських-перевертнів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×