Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Коли в Україні дозволять концерти, кіно і фестивалі

Коли в Україні дозволять концерти, кіно і фестивалі

Кабінет міністрів України планує дозволити працювати всій культурній сфері, включно з кінотеатрами та концертами, на останньому етапі зняття карантинних обмежень. Про це НСН повідомляє з посиланням на Громадське.

Як стало відомо НСН , про це у коментарі hromadske розповіла виконувачка обов’язків міністра культури, молоді та спорту Світлана Фоменко.

«В цілому, ми розраховували, що з 1 липня будуть зняті обмеження (на роботу культурних інституцій — ред.), але ці наші розрахунки і горизонт планування повністю залежить від тієї епідеміологічної ситуації, яка є в державі», — розповіла вона.

Водночас Фоменко уточнила, що точна дата наразі не фіксована й буде залежати від показників захворюваності в Україні.

За її словами, нормальна робота культурних інституцій може початися лише у випадку зняття повних обмежень на проведення масових заходів.

Коли в Україні дозволять концерти, кіно і фестивалі

«Якщо, наприклад, фестиваль ще можна розглядати можливість просто неба проводити, то що стосується герметичних приміщень, таких як театри, кінотеатри, філармонії, то тут треба бути дуже обережним, тому що в першу чергу треба думати про здоров’я громадян», — зазначила Фоменко.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×