Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Гордон збрехав? В СБУ оприлюднили заяву

Гордон збрехав? В СБУ оприлюднили заяву

Як повідомлялося раніше, після скандального інтерв’ю з Ігорем Гіркіним український журналіст Дмитро Гордон записав відео звернення, у якому заявив, що інтерв’ю було узгоджене зі Службою безпеки України, яка тепер використає отримані матеріали у справах проти РФ. «Флешка буде в Гаазі», – сказав Гордон. І вимагав, щоб усі критики просили у нього пробачення.

Сьогодні ж, 19 травня, з’явилася офіційна заява СБУ. Про це НСН повідомляє з посиланням на сторінку Служби безпеки України у Фейсбуці.

«Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона.

Між тим, вся інформація, озвучена в цих інтерв’ю, вже детально аналізується співробітниками Служби на предмет її використання, як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв’язання війни на сході нашої держави», – йдеться в заяві.

Така позиція СБУ обурила багатьох коментаторів. Вони вважають її надто м`якою і безхребетною. Дописувачі вимагають, щоб правоохоронці відкрили проти Дмитра Гордона справу за сприяння тероризму та надання інформаційного майданчику вбивці українців, людині, що фактично розпочала війну на Донбасі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×