Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Карантин в Україні може перейти у “смарт-режим”

Карантин в Україні може перейти у "смарт-режим"

В Україні розглядають варіант переходу до так званого смарт-режиму карантину після 24 квітня, пише Укрінформ, передає НСН.

Про це повідомив народний депутат з фракції “Слуга народу”, представник Кабінету міністрів України у Верховній Раді Василь Мокан у Facebook.

“В уряді активно аналізують те, як збалансувати карантинні обмеження і заходи разом із запуском і відновленням української економіки, бо кожен тиждень карантину – це великі економічні втрати для держави. Я прогнозую, що після 24 квітня можуть бути продовжені карантинні заходи, але розглядається варіант переходу до так званого смарт-режиму, – коли там, де можливо, обмеження будуть послаблюватись”, – написав він.

Карантин в Україні може перейти у "смарт-режим"

Мокан додав, що спрощений режим карантину точно не буде стосуватися масових заходів та відновлення роботи освітніх закладів.

Раніше ми писали: Більшість українців за продовження карантину у разі потреби – опитування

За його словами, в Україні можуть дозволити йти на роботу певним категоріям населення, які не входять до груп ризику по захворюваності, щоб економічно відновлювати активність у державі.

Як повідомлялося, 2 квітня уряд ухвалив постанову про посилення карантинних обмежень. Таким чином, із 6 квітня в Україні карантин став жорсткішим, зокрема заборонили ходити вулицями більш як по двоє та перебувати в громадських місцях без масок чи респіраторів.

Карантин в Україні може перейти у "смарт-режим"

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×