Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Аваков зробив прогноз щодо виходу України з карантину

Аваков зробив прогноз щодо виходу України з карантину

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зробив прогноз щодо термінів виходу України з карантину. Про це НСН повідомляє з посиланням на офіційну сторінку МВС України.

Згідно інформації, отриманої НСН , Україна може виходити з карантину у декілька етапів вже з середини травня

Карантинні заходи можуть бути послаблені в другій половині травня, за умови, що зараз кожен громадянин буде дотримуватися встановлених обмежень. Саме існуючі заходи стримують розповсюдження CОVID-19. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Можу припустити і сподіватися, що країна почне повертатися до нормального життя в травні, а оговтається остаточно на цьому етапі, – до літа. Важко пророкувати хід епідемії, природа якої так мало вивчена, але ми в уряді сподіваємося, і все робимо для того, щоб перші кроки «перезапуску економіки» були б можливі в кінці квітня. В ряд етапів, послаблюючи карантин, спочатку для молоді, потім для старших в другій половині травня», – заявив Арсен Аваков.

Аваков зробив прогноз щодо виходу України з карантину

Міністр внутрішніх справ також розповів, які кроки будуть прийняти Урядом та Президентом для стабілізації економічної ситуації.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×