Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Маски з’являться у супермаркетах. А аптеки будуть штрафувати за їх відсутність

Маски з'являться у супермаркетах. А аптеки будуть штрафувати за їх відсутність

Відповідні служби проводитимуть моніторинг наявності масок в аптечних мережах, а за відсутність їх вживатимуть адміністративних заходів. Відповідне рішення ухвалено на традиційній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо боротьби з коронавірусом, повідомляє прес-служба глави держави, передає НСН.

Як зазначалося на нараді, до України прибули ще три літаки з Китаю з вантажем спецзасобів для боротьби з коронавірусом. Доставлені медичні засоби розподілятимуться не лише по опорних лікарнях, а й надійдуть у великі торговельні мережі.

«Було вирішено проводити моніторинг наявності масок в аптечних мережах. За відсутності у продажу цих елементарних засобів захисту будуть вжиті заходи адміністративного реагування», – йдеться у повідомленні.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поінформував про значне зростання кількості українців, які користуються засобами захисту. Зокрема, 89% громадян відповіли ствердно на запитання, чи використовують вони засоби захисту, а 50% повідомили, що застосовують дезінфектори.

Маски з'являться у супермаркетах. А аптеки будуть штрафувати за їх відсутність

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×