Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Укрпошта запускає безкоштовну доставку освячених пасок

Укрпошта запускає безкоштовну доставку освячених пасок

АТ “Укрпошта” запустила сервіс безкоштовної доставки освячених безкоштовних пасок додому, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Про це НСН повідомляє з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що доставка буде здійснюватися на наступному тижні в усі населені пункти України.

“Великодню карантин не завадить! Освячені пасочки вже з понеділка наступного тижня вирушать у найбільш віддалені куточки України. Замовити безкоштовну доставку пасхального хліба можна на сайті Укрпошти або через контакт-центр 0800300545 до 12 квітня включно. А листоноші або кур’єри будуть приносити паски додому з 13 до 17 квітня в залежності від дати замовлення і населеного пункту”, – написав Криклій.

Раніше ми писали: Уряд вніс зміни до карантинних обмежень

За його словами, він звернувся до предстоятелів Православної церкви України Епіфанія і Української греко-католицької церкви Святослава “з благословення і освяченням пасхальних хлібів для всіх українців, які дотримуються заходів карантину і хто проведе Великдень удома”.

“Бережімо себе і рідних. Святкуємо Великдень здоровими!”, – написав Криклій.

Укрпошта запускає безкоштовну доставку освячених пасок

Крімо того, генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський повідомив, що вартість паски буде 30 і 50 грн.

“Укрпошта, спільно з нашими партнерами, Київським хлібозаводом, пропонує зберегти своє здоров’я, нікуди не ходити, а замовити Паску додому, не позбавляючи себе свята навіть у таких складних умовах. Вартість Пасок 30 і 50 гривень (300 і 450 грам), а доставка Укрпоштою буде безкоштовною. Представники православної і греко-католицької церков обіцяють допомогти нам в освяченні”.

Укрпошта запускає безкоштовну доставку освячених пасок

Укрпошта запускає безкоштовну доставку освячених пасок

Як повідомлялося, богослужіння в усіх храмах України, зокрема в дні християнського Великодня, іудейського Песаха і мусульманських Ночі Бараат і початку місяця Рамадан, будуть проводитися тільки за участю священнослужителів і осіб, які забезпечують онлайн-трансляцію. Парафіяни зможуть відвідувати храми індивідуально по одній-дві людині, коли богослужіння там не відбуватимуться. До такої угоди дійшли представники МВС і Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій в ході онлайн-зустрічі.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×