Купити квартиру в Дніпрі

“Всюди нацисти!” – Путін на карнавалі у Німеччині (фото)

Путін на карнавалі

Путін на карнавалі у Німеччині представлений у різних образах. На знаменитому заході цьогоріч з’явилися одразу кілька візків із фігурами глави країни-агресора.

На карнавалі були представлені традиційно карикатурні “скульптури” на політичну тематику, інформує НСН з посиланням на Економічні Новини.

Зокрема, німці підготували візки з російським диктатором Путіним, який цілує чорта, чи представлений у виді вампіра, який прокручує світ через м’ясорубку, та багато іншого.

"Всюди нацисти!" - Путін на карнавалі у Німеччині (фото)

Карнавальні заходи у Німеччині проходять після дворічної перерви. Війна в Україні – одна з головних тем політичної сатири.

Путін на карнавалі у Німеччині. Фотодобірка DW.

"Всюди нацисти!" - Путін на карнавалі у Німеччині (фото)

"Всюди нацисти!" - Путін на карнавалі у Німеччині (фото)

"Всюди нацисти!" - Путін на карнавалі у Німеччині (фото)

Кельнський карнавал є одним з найпопулярніших світових ход. Щорічно він проходить не лише в Кельні, а й в інших містах Німеччини. Традиції свята сягають XIX століття.

Карнавал відбувається перед початком християнського Великого посту в перший день так званого тижня Масниці.

Згідно з Вікіпедією, головні персонажі кельнського карнавалу — Принц, Діва та Селянин. Вони є “володарями” карнавалу, представляючи його на всіх офіційних заходах на карнавалі та поза ним: на засіданнях карнавальних товариств, на весіллях їхніх членів, на офіційних заходах, що відбуваються в період “карнавальної сесії”.

Німці заздалегідь готують фігури, як правило, політиків із пап’є-маше, а в день ходи з гордістю вивозять їх на візках у карнавальній ході.

Яке послання готує Путін 21 лютого – ГУР

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×