Купити квартиру в Дніпрі

У росії жорстоко стратили бойовика ПВК “Вагнера” – розбили голову кувалдою

У росії жорстоко стратили бойовика ПВК "Вагнера" - розбили голову кувалдою
Найманець ПВК "Вагнер" Євген Нужин під час інтерв'ю каналу Бутусов+

У росії жорстоко стратили “вагнерівця” – примотали голову до бетону і розбили кувалдою, що стало традицією для “вагнерівців”. У Сирії вони вчинили аналогічну страту, тільки з розчленуванням і спаленням останків.

Відео з вбивством було опубліковано в одному з Telegram-каналів, близьких до приватної ПВК “Вагнера”, передає НСН.

“Той, хто приблизно в темі, знає, що кувалда і зрадники мають для “оркестру” (неформальна назва ПВК “Вагнер”) тісний зв’язок. І ось, пропавши раптово з-під слідства в Києві, зрадник отримав їх традиційне споконвічно-вагнерівське покарання”,написали в Telegram-каналі, близькому до ПВК.

На відео повідомляють, що йдеться про ув’язненого Рязанської ВК-3, “вагнерівця” Євгена Нужина. Чоловіка забрали з колонії і відправили на війну в Україні у складі ПВК “Вагнера”.

У вересні ув’язнений вирішив здатися в український полон. Після цього він дав інтерв’ю українському журналісту, де критикував режим Путіна і заявляв про бажання воювати на боці України.

“Я вирішив здатися ще давно. Тут є російський легіон (легіон “Свобода Росії” — ред.), вони закликали, щоб приїжджали. А потім, коли ось ця заваруха (вербування — ред.) почалася, я для себе вирішив, що коли приїду — точно здамся. І постараюся туди (в легіон “Свобода Росії”  — ред.) потрапити”,говорив він українському журналістові.

Екс-ув’язнений зазначав, що не може воювати проти українців, адже тут живуть його сестра і дядько.

Також він розповідав, як на фронті командування просто розстрілює завербованих зеків, які насмілюються щось заперечити. Нужин був засуджений на 24 роки позбавлення волі за вбивство людини, а пізніше отримав ще чотири роки за невдалу втечу.

На відео, яке розповсюджують російські Телеграм-канали, Нужин стверджує, що перебував у Києві, проте його викрали 11 листопада. За словами “вагнерівця”, він втратив свідомість і отямився в підвалі. Після цього чоловіка жорстоко страчують, розбиваючи голову кувалдою.

У росії жорстоко стратили бойовика ПВК "Вагнера" - розбили голову кувалдою

Російський анонімний Telegram-канал “ВЧК-ОГПУ” стверджує, що Нужина нібито віддали росіянам у межах обміну полоненими.

Власник ПВК “Вагнер”, олігарх Євген Пригожин не став заперечувати причетність свого формування до страти.

“Щодо кувалди, то в даному шоу видно, що він не знайшов щастя в Україні, а зустрівся з недобрими, але справедливими людьми. Мені здається, цей фільм називається “Собаці – собача смерть”. Прекрасна режисерська робота, дивиться на одному диханні. Сподіваюся, під час зйомок жодна тварина не постраждала”, сказав олігарх.

Джерело: ТСН

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×