Купити квартиру в Дніпрі

“Це – мрія Путіна”: яка ймовірність початку Третьої світової війни

Третьої світової війни

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що ймовірність початку Третьої світової війни існує, однак на сьогодні вона дуже низька.

За словами Жданова, початок Третьої світової війни – це мрія російського диктатора володимира путіна. І для цього очільник кремля різними способами намагається втягнути у бойові дії в Україні силовий блок НАТО.

Таку думку військовий експерт висловив в ефірі свого YouTube-каналу, передає НСН.

“Так, вона може бути. Ймовірність існує. Так, вона поки незначна на сьогодні, але така ймовірність про розширення географії та переростання війни у світову – цілком допустима. Я вже неодноразово говорив, що це – мрія путіна. Він хоче розширити географію війни до світового рівня. Втягнути основні світові держави, так як він не може це зробити, йому доводиться тягатися з кожною країною окремо. Тому він намагається втягнути блок НАТО, що відразу автоматично приведе цю війну до рівня світової. Як тільки від досягне провокації від НАТО в плані першого акту агресії проти рф, путін скаже: “Ви – агресори. Давайте домовлятися”. Практично, як в тому анекдоті – оголосити війну і здатися в полон. Це – мрія путіна, тому така ймовірність існує”,сказав Жданов.

Він зауважив, що навряд чи якась із західних країн вступить у війну рф проти України.

“Однак на сьогодні, судячи із консолідації, яка є у групі “Велика сімка” та країн-членів НАТО, ніхто не хоче розширення цієї війни до рівня світової. Тому у цю війну навряд чи хтось вступить із західних країн”,зауважив Жданов.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×