Купити квартиру в Дніпрі

Росія готується до партизанської війни на своїй території

Росія готується до партизанської війни на своїй території

Росія готується до партизанської війни на своїй території. Таку заяву зробили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передає НСН, посилаючись на офіційний сайт ГУР.

У повідомленні розвідки зазначається, що Міністерство транспорту РФ зобов’язує забезпечити взаємодію російської залізниці з МВС та ФСБ. Підвищені заходи безпеки пов’язані з «загрозою втручання в роботу об’єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю».

Росія готується до партизанської війни на своїй території

Вперше контрдиверсійні заходи на російській залізниці було введено з початком агресії проти України на короткий термін, з розрахунку на швидкий бліц-криг. Після провалу початкового плану, їхню дію регулярно продовжують та посилюють.

Таке підвищення готовності пов’язане зокрема з діями білоруських «рейкових партизан», які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною щоб ускладнити доставку підкріплення з зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах РФ.

Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію РФ, – роблять висновок у Головному управлінні розвідки.

Україна готується до російського вторгнення на півдні — командувач ВМС

Росія перекинула на Донбас танки та вагони боєприпасів (відео)

Росіяни повідомляють про обстріл своєї території з боку України 19 лютого

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×