Купити квартиру в Дніпрі

Плани росії в Україні: рашисти закликають до масових репресій і каральних заходів

плани росії в україні

Рашисти, озвучуючи плани росії в Україні, закликають до масових репресій і каральних заходів. Провідне російське інформаційне агентство ‘РИА Новости’ розповсюдило відверто фашистський план так званої ‘демілітаризації’ і ‘денацифікації’ України. Автор матеріалу закликає до позбавлення України суверенності, вбивства її захисників і репресій цивільного населення, передає НСН, посилаючись на «Острів».

Зазначимо, що подібні заклики звучали у Росії не раз і раніше, в тому числі і у ЗМІ. Вони схожі на маячню і плід хворої фантазії. І колись ми могли сприймати їх саме так. Але сьогодні весь світ бачить, що слова рашистів не розходяться зі справами. Плани, озвучені автором фашистської статті, агресор намагається реалізувати вже сьогодні. Масові вбивства, тортури, викрадення людей – все це відбувається прямо на наших очах.

Отже, ‘Програмна стаття’ під назвою, ‘Що Росія повинна зробити з Україною’ була опублікована 3 квітня.

В ній зазначається, що в плани росії входить фізичне знищення всі, хто здатний зі зброєю в руках захищати Україну.

‘Нацисти, які взяли в руки зброю, повинні бути по максимуму знищені на полі бою. Не слід проводити істотних відмінностей між ЗСУ та так званими нацбатами, а також між територіальною обороною, що долучилася до цих двох видів військових формувань ‘, – так формулюються цілі ‘демілітаризації’ України.

Що стосується мирних жителів, то на думку автора цього людожерського плану, то вони теж винні перед росією і повинні бути покарані за це.

‘Крім верхівки, винна і значна частина народної маси, яка є пасивними нацистами, посібниками нацизму. Вони підтримували нацистську владу і потурали їй. Справедливе покарання цієї частини населення можливо тільки як несення неминучих труднощів справедливої війни проти нацистської системи’, – міркує російський фашист.

По відношенню до громадян України, які у статті називається ‘масою населення’, необхідно проводити політику жорсткої ‘денацифікації’, що ‘полягає в перевихованні, яке досягається ідеологічними репресіями (придушенням) нацистських установок і жорсткою цензурою: не тільки в політичній сфері, але обов’язково також у сфері культури та освіти’.

Далі – більше. З’ясовується, що ‘денацифікація’ передбачає позбавлення України суверенності.

‘Денацифікація може бути проведена тільки переможцем, що передбачає його безумовний контроль над процесом денацифікації і владою, що забезпечує такий контроль. В цьому відношенні країна, яка денацифікується, не може бути суверенною. Держава ж, яка здійснює денацифікацію — Росія — не може виходити у відношенні денацифікації з ліберального підходу. Ідеологія денацифікатора не може оскаржуватися винною стороною, що піддається денацифікації’, – ораторствує автор-фашист.

‘Терміни денацифікації ніяк не можуть бути менше одного покоління’, – він замахується на майбутнє наших дітей і навіть онуків.

‘Назва ‘Україна’, мабуть, не може бути збережена в якості титулу повністю денацифікованого державного утворення на звільненій від нацистського режиму території’, – марить автор.

Жителі сконструйованого на ‘колишніх українських територіях’ ‘денацифікованої’ держави повинні будуть пройти через ‘спокутування провини перед Росією за ставлення до неї як до ворога’.

‘Денацифікація неминуче буде і деукраїнізацією — відмовою від розпочатого ще радянською владою масштабного штучного роздування етнічного компонента самоідентифікації населення територій історичних Малоросії та Новоросії’, – не приховує автор бажання кремля повністю витравити з України все українське.

‘Бандерівська верхівка повинна бути ліквідована, її перевиховання неможливо. Соціальне ‘болото’, що активно і пасивно її підтримало дією і бездіяльністю, має пережити тяготи війни і засвоїти пережитий досвід як історичний урок і спокутування своєї провини’, – резюмує рашист плани російських шовіністів на Україну.

‘Історичний досвід показує, що трагедії і драми військового часу йдуть на користь народам, що спокусився і він захопився роллю ворога Росії’, – глумиться він над стражданнями українців.

Чи можна було уявити, що ТАКЕ можливо у 21 столітті? У жодної цивілізованої людини подібне не вкладається в голові. А про те, що все вище описане – не марення одного хворого автора, а позиція багатьох росіян, свідчать і заяви Путіна, зроблені 22 лютого 2022 року у зверненні до свого народу, і висловлювання цього самого народу.

“Знищимо Україну, потім Польщу, потім Прибалтику” – бажання пересічних рашистів: відео

Плани росії в Україні змінилися, рашисти спробують реалізувати корейський сценарій – розвідка

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×