Купити квартиру в Дніпрі

Український омбудсман розповів про реакцію ООН на запити щодо Оленівки

Український омбудсман розповів про реакцію ООН на запити щодо Оленівки

Український омбудсман розповів про реакцію ООН на запити щодо Оленівки. Уповноважений прессекретар генсека ООН Стефан Дюжаррік підтвердив, що ООН отримала запити щодо розслідування теракту в Оленівці від України та РФ.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець наразі не отримував від Організації Об’єднаних Націй жодного сигналу щодо масового вбивства українських військовополонених в окупованій Оленівці. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті “Espresso TV”.

“Можу повідомити, що у нас є комунікація з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, по Організації Обʼєднаних Націй у нас гірша ситуація. Листи, офіційні запити я направляю. Я зробив це в перший день, одразу після трагедії. Якогось сигналу, навіть неофіційного, я особисто не отримував. Я можу це публічно підтвердити”, сказав Дмитро Лубінець.

Після заяви Уповноваженого прессекретар генсека ООН Стефан Дюжаррік підтвердив, що ООН отримала запити щодо розслідування теракту в Оленівці від України та РФ. Їх розгляд триває.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×