Купити квартиру в Дніпрі

Україна виявила у порту Лівану судно з краденим українським зерном

Україна виявила у порту Лівану судно з краденим українським зерном

Україна виявила у порту Лівану судно з краденим українським зерном. Дипломати вже звернулися до влади Лівану через те, що у порту Триполі зафіксували сирійське судно з краденим українським зерном.

Посол України Ігор Осташ 28 липня зустрівся з президентом Лівану Мішелем Ауном. Вони зокрема обговорили питання постачання української пшениці на ліванський ринок. Про це НСН дізнався з повідомлення посольства України у Лівані.

Дипломат підкреслив, що, попри воєнні дії з боку російського агресора, наша країна продовжуватиме бути надійним партнером Лівану і забезпечуватиме його продовольчу безпеку.

Водночас посол звернув увагу президента на факт заходження 27 липня у морський порт Триполі сирійського судна, яке було завантажено у порту Феодосія ячменем, вивезеним з окупованих територій.

«Висловлено прохання вжити заходів для з’ясування обставин його перебування в ліванських територіальних водах. Також було підкреслено, що зазначений факт може заподіяти шкоду двостороннім відносинам»йдеться у заяві.

Українську “молочку” продаватимуть до Лівану

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×