Купити квартиру в Дніпрі

Яке рішення прийняли у Кремлі, щоб продовжити «спецоперацію в Україні» без оголошення мобілізації

что решили в Кремле, чтобы не объявлять мобилизацию

За інформацією Міністерства оборони Великої Британії, у Кремлі замість офіційного оголошення мобілізації вирішили ухвалити закон про «спеціальні заходи» в економіці

У зведенні відомства у Twitter говориться, що 5 липня Держдума РФ ухвалила в першому читанні законопроект про право влади вводити «спеціальні заходи» в економіці.

Як очікується, він буде незабаром схвалений і дозволить владі залучати співробітників підприємств до роботи в позаурочний час, розконсервувати мобілізаційні потужності та об’єкти, а також «розбронювати» цінності із держрезерву. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті НВ.

Яке рішення прийняли у Кремлі, щоб продовжити «спецоперацію в Україні» без оголошення мобілізації

У британському Міноборони зазначили, що законопроект свідчить про спробу Кремля запровадити економічні заходи для підтримки «спеціальної військової операції» без офіційного оголошення про мобілізацію, яка залишається болючою темою.

Закон також дозволить Росії не визнавати, що вона бере участь у війні і виявилася нездатною перемогти українську армію, яка поступається російській як за кількістю військових, так і за обсягами озброєння.

Щодо бойових дій у британському відомстві повідомили, що 6 липня продовжувалися масовані обстріли вздовж лінії фронту в районі Донецька, проте російським військам не вдалося значно просунутися.

Яке рішення прийняли у Кремлі, щоб продовжити «спецоперацію в Україні» без оголошення мобілізаціїЯке рішення прийняли у Кремлі, щоб продовжити «спецоперацію в Україні» без оголошення мобілізації

Російські підрозділи, які брали участь в успішних наступах минулого тижня, зараз, ймовірно, відновлюють свою боєздатність.

Від чого буде залежати нова хвиля мобілізації — пояснення Міноборони

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×