Купити квартиру в Дніпрі

Vodafone зробив безкоштовну послугу для українців за кордоном

Vodafone вводит бесплатную услугу

Vodafone ухвалив рішення знизити тарифи для українців, які наразі вимушено перебувають за кордоном. Мобільний оператор зробив послугу “Доступний роумінг” безкоштовною у 27 країнах Європи, а значить плата за дзвінки та інтернет для абонентів за кордоном протягом місяця зніматися не буде

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Так, з 1 квітня послуга діє для українців в Австрії, Бельгії, Болгарії, Хорватії, Данії, Естонії, Фінляндії, Франції, Латвії, Литві, Швеції, Норвегії. До цього “Доступний роумінг” від Vodafone можна було підключити у Великій Британії, Угорщині, Німеччині, Греції, Ірландії, Італії, Іспанії, Молдові, Нідерландах, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччині, Туреччині, Чехії.

Vodafone зробив безкоштовну послугу для українців за кордоном

Послуга  “Доступний роумінг” діє протягом 30 днів після прибуття у конкретну країну. Кожен абонент Vodafone отримує 400 МБ мобільного інтернету, 60 хвилин на вхідні та вихідні дзвінки в Україну та на номери в країні перебування. Крім того, абонентам безкоштовно надається по 100 МБ інтернету щодня, а також безкоштовне спілкування у Skype, Viber, WhatsApp.

Замовити послугу та зекономити на послугах зв’язку за кордоном українці можуть за номером *600*6#. “Доступний роумінг” буде діяти у тій країні, в якій було виконано підключення. Послуга доступна для абонентів усіх тарифів Vodafone.

Одночасно з послугою “Доступний роумінг” можна підключити послуги “ГігаРоумінг”, “ГігаРоумінг Max”, “ГігаРоумінг Ultra”, або “Тиждень розмов”. Це додаткові послуги для тих, кому 3 ГБ інтернету на місяць у роумінгу буде недостатньо.

Мобільна мережа Vodafone перевантажена: які функції на смартфоні потрібно вимкнути

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×