Купити квартиру в Дніпрі

Чи застосує росія ядерну зброю і на які країни це може вплинути

применит ли россия ядерное оружие и какие страны в опасности

Якщо РФ застосує ядерну зброю, це вплине не лише на Україну. Під загрозою можуть опинитися й інші країни

Застосування ядерної зброї Росією крім України вплине на Польщу, Туреччину та Болгарію.

За словами представника ГУР МО України Вадима Скібіцького застосування Росією ядерної зброї небезпечно для всіх країн Чорноморського регіону. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Соцпортал.

Чи застосує росія ядерну зброю і на які країни це може вплинути

“Можливо, Росія застосує ядерну зброю проти України. Вони намагатимуться зупинити нашу наступальну діяльність і знищити нашу державу. Це загроза для інших країн. Вибух тактичної ядерної зброї матиме вплив не лише на Україну, а й на Чорноморський регіон. Ми пам’ятаємо історію Чорнобиля. Можливо, ми матимемо ще одну катастрофу на нашій території, у Східній Європі”, – сказав Вадим Скібіцький..

Телеграм-канал “Збройні Сили України. Війна з окупантами” повідомляє, що світ вже не сприймає країну-терориста так серйозно, як раніше.

“Звичайно, Росія — це абсолютне зло, яке може вчинити що завгодно. Але на ці сигнали США, Британія та інші країни готові реагувати моментально. Зараз США та вся Європа розуміють, що Росія ослаблена, і шантаж РФ вже не розцінюється так серйозно, як це було, наприклад, 24 лютого”, – йдеться у повідомленні.

Росія може застосувати ядерну зброю у війні проти України — генерал Великої Британії назвав умову і мету рф

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×