Купити квартиру в Дніпрі

Боррель засумнівався в розумових здібностях Лаврова

Боррель засумнівався в розумових здібностях Лаврова

Боррель засумнівався в розумових здібностях Лаврова, передає НСН, посилаючись на національне інформагентство Румунії Agerpres.

Глава європейської дипломатії Жозеп Боррель заявив, що заяви міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про те, що Захід хоче перетворити Республіку Молдова на “наступну Україну”, інтелектуально дискредитують його.

Про це повідомило національне інформагентство Румунії Agerpres.

“Соромно, що пан Лавров, який колись був шановним дипломатом, іде шляхом, що дискредитує його з інтелектуальної точки зору”, — сказав Боррель на спільній пресконференції в Брюсселі з прем’єр-міністеркою Молдови Наталією Гаврилицею

Боррель додав, що в заявах Лаврова “немає нічого серйозного”. Зі свого боку, прем’єрка Молдови Наталія Гаврилиця назвала заяви Лаврова тривожними. Повідомляється, що Гаврилиця зустрілася з Боррелем у вівторок у Брюсселі, щоб вимагати для Молдови участі в усіх можливих програмах ЄС зі зміцнення політичних і економічних зв’язків, доки вона не розпочне переговори про вступ, після того, як минулого року вона отримала статус кандидата разом із Україною.

Раніше ми повідомляли:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×