Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Украина готова к третьей волне коронавируса – Степанов[:ua]Україна готова до третьої хвилі коронавірусу – Степанов[:]

[:ru]Медицинская система Украины готова к третьей волне коронавируса, но высоту волны необходимо сладить вакцинацией. Об этом сказал на брифинге в среду министр здравоохранения Максим Степанов, передает НСН, ссылаясь на УНН.

“Не секрет, что мир уже стоит на пороге третьей волны коронавирус. Наша медицинская система готова к ней, но высоту волны можем сладить мы с вами. Ответ прост — вакцинация”, — сказал министр.

Он напомнил, что в Украине началась вакцинация препаратом компании AstraZeneca.

Напомним также:

  • 2 марта Президент Украины Владимир Зеленский сделал прививку от коронавирусной болезни COVID-19 вакциной компании AstraZeneca — в военном госпитале в Северодонецке.
  • 1 марта Степанов публично вакцинировался от COVID-19.
  • В Украине 24 февраля стартовала вакцинация от COVID-19, первым прививку получил врач из Черкасс — вакциной Oxford/AstraZeneca.
  • Первая партия вакцин от коронавируса прибыла в Украину 23 февраля. Грузовой самолет рейсом TK6289 Стамбул — Киев авиакомпании Turkish Cargo сел в аэропорту в Украине в 11:07. Однако, вакцина летела из Индии с остановкой в Стамбуле. 21 февраля 2021 года министр здравоохранения Максим Степанов проконтролировал отгрузку первой партии в 500 тыс. вакцин AstraZeneca (CoviShield) с завода-производителя в индийском городе Пуне.
  • Как сообщил глава Минздрава Максим Степанов, в Украину прибыло именно этих 500 тыс. доз вакцины от коронавирус Oxford/AstraZeneca (CoviShield).
  • 22 февраля в Украине зарегистрировали вакцину Oxford/AstraZeneca (Covishield) против COVID-19.

[:ua]Медична система України готова до третьої хвилі коронавірусу, але висоту хвилі необхідно злагодити вакцинацією. Про це сказав на брифінгу в середу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає НСН, посилаючись на УНН.

“Не секрет, що світ вже стоїть на порозі третьої хвилі коронавірусу. Наша медична система готова до неї, але висоту хвилі можемо злагодити ми з вами. Відповідь проста — вакцинація”, — сказав міністр.

Він нагадав, що в Україні розпочалась вакцинація препаратом компанії AstraZeneca.

Нагадаємо також:

  • 2 березня Президент України Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19 вакциною компанії AstraZeneca — у військовому госпіталі в Сєвєродонецьку.
  • 1 березня Степанов публічно вакцинувався від COVID-19.
  • В Україні 24 лютого стартувала вакцинація від COVID-19, першим щеплення отримав лікар із Черкас — вакциною Oxford/AstraZeneca.
  • Перша партія вакцин від коронавірусу прибула в Україну 23 лютого. Вантажний літак рейсом TK6289 Стамбул — Київ авіакомпанії Turkish Cargo сів в аеропорту в Україні об 11:07. Однак, вакцина летіла з Індії, з зупинкою у Стамбулі. 21 лютого 2021 року міністр охорони здоров’я Максим Степанов проконтролював відвантаження першої партії в 500 тис. вакцин AstraZeneca (CoviShield) з заводу-виробника в індійському місті Пуне.
  • Як повідомив голова МОЗ Максим Степанов, в Україну прибуло саме цих 500 тис. доз вакцини від коронавірусу Oxford/AstraZeneca (CoviShield).
  • 22 лютого в Україні зареєстрували вакцину Oxford/AstraZeneca (Covishield) проти COVID-19.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×