Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

ОПЗЖ: як розділені сфери контролю у партії

У партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ) всі ключові рішення приймаються стратегічною радою політсили. Контроль встановлений в частках 50 на 50.

Про це пише РБК-Україна, передає НСН.

Народний депутат від цієї політсили Микола Скорик в коментарі РБК-Україна розповів, що до стратегічної ради входять четверо осіб: його голова – Віктор Медведчук, два співголови партії – Юрій Бойко і Вадим Рабинович, а також голова виконкому ОПЗЖ – Сергій Льовочкін.

РБК-Україна пише, що “акціонери” партії розділили контроль порівну. Однак, є ще один центр впливу в ОПЗЖ – київський забудовник Вадим Столар. Близькі до нього в партії – від п’яти до семи людей.

Віктор Медведчук також очолює політичну раду, але у нього значно менший функціонал. У ньому налічується більше 50 членів, але контроль встановлено також у частках 50 на 50: приблизно по половині людей, що орієнтуються на Сергія Льовочкіна і Юрія Бойка, і стільки ж – на Медведчука та Вадима Рабиновича.

В такій же пропорції розподілений контроль і над регіональними осередками по країні.

Раніше ми писали: “Партія Шарія” внесла 1,5 млн застави за підозрювану в держзраді у справі контрольованих з РФ Telegram-каналів

Фото: Рух Чесно

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×