Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Гречка по 12 грн, говядина по 50-70 грн: нардеп Тищенко рассказал, сколько стоят продукты[:ua]Гречка по 12 грн, яловичина по 50-70 грн: нардеп Тищенко розповів, скільки коштують харчі[:]

[:ru]Нардеп и замглавы парламентской фракции “Слуга народа” Николай Тищенко рассказал, по каким ценам покупает продукты на одном из самых дорогих рынков Киева.

Этим парламентарий поделился в кулуарах Верховной Рады, пишет Фокус, передает НСН.

Журналистка поинтересовалась, кто в семье нардепа отвечает за покупку продуктов, на что Николай Тищенко ответил:

“Сегодня я что-то покупаю, что-то жена, что-то родители”.

Замглавы фракции “Слуга народа” признался, что покупает продукты на Бессарабском рынке и любит там дегустировать сало.

“Первый кусок сала стоит от 50 до 200 гривен за килограмм”,заявил Николай Тищенко, отвечая на вопрос о расценках на продукты.

По словам нардепа, на Бессарабском рынке, который считается одним из самых дорогих рынков Киева, он покупал гречку по 12 и 28 гривен за килограмм. Более того, Николай Тищенко заявил, что не заметил роста цен на продукты в Украине.

“Нет, такие же самые (цены на продукты — ред.). Все цены зависят от энергоносителей. Если кризис в мире есть, значит поднимается и себестоимость продукта, ведь он как-то попадает к нам на стол”,продолжил депутат и не ответил на прямой вопрос, сколько денег он лично тратит на продукты питания.

Николай Тищенко заявил, что предпочитает овощи и говядину, которую он в последний раз покупал от 50 до 70 гривен, а “можно было купить и по 20 гривен”.

По данным Госстата, средняя цена на говядину в Украине в сентябре составляла 172 гривны за килограмм, хотя еще в начале года в среднем за нее просили почти 145 гривен.

Что касается гречки — килограмм крупы в сентябре в среднем стоил 42,54 грн, а с января 2021 года она подорожала на пять гривен. Килограмм сала украинскому покупателю в сентябре обходился почти в 87 гривен.

[:ru]Гречка по 12 грн, говядина по 50-70 грн: нардеп Тищенко рассказал, сколько стоят продукты[:ua]Гречка по 12 грн, яловичина по 50-70 грн: нардеп Тищенко розповів, скільки коштують харчі[:]

Кстати, недавно “НСН” писал: Скандальная Третьякова заявила, что разработала законопроект об эвтаназии

 

 [:ua]Нардеп і заступник голови парламентської фракції “Слуга народу” Микола Тищенко розповів, за якими цінами купує продукти на одному з найдорожчих ринків Києва.

Про це парламентарій розповів в кулуарах Верховної Ради, пише Фокус, передає НСН.

Журналістка поцікавилася, хто в родині нардепа відповідає за покупку продуктів, на що Микола Тищенко відповів:

“Сьогодні я щось купую, щось дружина, щось батьки”.

Заступник голови фракції “Слуга народу” зізнався, що купує продукти на Бессарабському ринку і любить там дегустувати сало.

“Перший шматок сала коштує від 50 до 200 гривень за кілограм”,заявив Микола Тищенко, відповідаючи на питання про розцінки на продукти.

За словами нардепа, на Бессарабському ринку, який вважається одним з найдорожчих ринків Києва, він купував гречку по 12 і 28 гривень за кілограм. Більш того, Микола Тищенко заявив, що не помітив зростання цін на продукти в Україні.

“Ні, такі ж самі (ціни на продукти — ред.). Всі ціни залежать від енергоносіїв. Якщо криза в світі є, значить піднімається і собівартість продукту, адже він якось потрапляє до нас на стіл”,продовжив депутат і не відповів на пряме запитання, скільки грошей він особисто витрачає на продукти харчування.

Микола Тищенко заявив, що вважає за краще овочі та яловичину, яку він в останній раз купував від 50 до 70 гривень, а “можна було купити і за 20 гривень”.

За даними Держстату, середня ціна на яловичину в Україні у вересні становила 172 гривні за кілограм, хоча ще на початку року в середньому за неї просили майже 145 гривень.

Що стосується гречки — кілограм крупи в вересні в середньому коштував 42,54 грн, а з січня 2021 року вона подорожчала на п’ять гривень. Кілограм сала українському покупцеві в вересні обходився майже в 87 гривень.

[:ru]Гречка по 12 грн, говядина по 50-70 грн: нардеп Тищенко рассказал, сколько стоят продукты[:ua]Гречка по 12 грн, яловичина по 50-70 грн: нардеп Тищенко розповів, скільки коштують харчі[:]

До речі, нещодавно “НСН” писав: Скандальна Третьякова заявила, що розробила законопроєкт про евтаназію

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×