Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Белорусским самолетам запретили входить в украинское воздушное пространство[:ua]Білоруським літакам заборонили входити в український повітряний простір[:]

[:ru]Кабинет министров поддержал запрет для белорусских самолетов входить в воздушное пространство Украины. Запрет вступит в силу в полночь 29 мая.

Соответствующее решение правительство приняло на внеочередном заседании 28 мая.

Об этом Суспильному сообщил информированный источник, передает НСН .

Теперь белорусские самолеты не только не смогут садиться в украинских аэропортах, но и пролетать над территорией Украины транзитом.

О закрытии воздушного пространства сообщил также представитель Верховной Рады в Кабмине, народный депутат Алексей Гончаренко.

Правительство поручило министерствам инфраструктуры и иностранных дел, а также “Украэроруху” сообщить о решении Беларуси.

Официально эту информацию пока не подтвердили.

Напоминаем:  26 мая Украина прекратила авиасообщение с Беларусью

Так в правительстве отреагировали на задержания в Минске соучредителя оппозиционных белорусских Telegram-каналов Романа Протасевича.

Читайте еще: Письмо о “минировании” самолета Ryanair пришело позже, чем пилотам заявили об угрозе из Минска [:ua]Кабінет міністрів підтримав заборону для білоруських літаків входити в повітряний простір України. Заборона набуде чинності опівночі 29 травня.

Відповідне рішення уряд ухвалив на позачерговому засідання 28 травня.

Про це Суспільному повідомило поінформоване джерело, передає НСН.

Тепер білоруські літаки не тільки не зможуть сідати в українських аеропортах, а й пролітати над територією України транзитом.

Про закриття повітряного простору повідомив також представник Верховної ради в Кабміні, народний депутат Олексій Гончаренко.

Уряд доручив міністерствам інфраструктури і закордонних справ, а також “Украероруху” повідомити про рішення Білорусь.

Офіційно цю інформацію поки не підтвердили.

Нагадуємо: 26 травня Україна припинила авіасполучення з Білоруссю

Так в уряді відреагували на затримання в Мінську співзасновника опозиційних білоруських Telegram-каналів Романа Протасевича.

Читайте ще: Лист про “мінування” літака Ryanair прийшов пізніше, ніж пілотам заявили про погрозу з Мінська[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×