Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Драка в Верховной Раде: женщина напала на “слугу” Потураева (видео)[:ua]Бійка у Верховній Раді: жінка напала на “слугу” Потураєва (відео)[:]

[:ru]У народного депутата “Слуги народа” Никиты Потураева во время пресс-брифинга произошла стычка с женщиной, которая пришла на мероприятие в качестве журналиста.

Как написала журналистка Татьяна Николаенко в Facebook, во время инцидента канал парламента выключил трансляцию, передает LB.ua, информирует НСН.

“Только что дама подралась на пресс-поинте с Никитой Потураевым, трансляцию выключили”,написала она.

Видео распространили в соцсетях. На нем видно, как во время выступления Потураева женщина записывает его на телефон. Она стоит напротив него и начинает обращаться к нардепу со словами: “слушайте меня”. После этого она замахивается и пытается нанести ему удар, нардеп ловит и отводит ее руку. После этого она ударила его сумочкой по голове, из зала ее вывела охрана.

“Я думаю, вы все стали свидетелями, что это очень удачное проявление журналистской деятельности”,заявил после инцидента Потураев.

По данным журналистов, женщина – Ирма Крат, журналистка, в июле 2014 года была захвачена в плен боевиками на Донбассе. Она также фигурировала в деле о поджоге посольства России в Украине.

[:ua]У народного депутата “Слуги народу” Микити Потураєва під час пресбрифінгу трапилася сутичка із жінкою, яка прийшла на захід в якості журналістки.

Як написала журналістка Тетяна Ніколаєнко в Facebook, під час інциденту канал парламенту вимкнув трансляцію, передає LB.ua, інформує НСН.

“Тільки що якась дама побилась на преспойнті з Микитою Потураєвим, трансляцію вимкнули”,написала вона.

Відео поширили в соцмережах. На ньому видно, як під час виступу Потураєва жінка записує його на телефон. Вона стоїть навпроти нього і починає звертатися до нардепа зі словами “слухайте мене”. Після цього вона замахується і намагається нанести йому удар, нардеп ловить та відводить її руку. Після цього вона вдарила його сумочкою по голові, з залу її вивела охорона.

“Я думаю, ви всі стали свідками, що це дуже вдалий прояв журналістської діяльності”,заявив після інциденту Потураєв.

За даними журналістів, жінка – Ірма Крат, журналістка, яка в липні 2014 року була захоплена в полон бойовиків на Донбасі. Вона також фігурувала у справі про підпал посольства Росії в Україні.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×