Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Ринок землі в Україні може провалитися: названо причину

Ринок землі в Україні, незважаючи на його відкриття, може залишитися гіпотетичною можливістю. Переважна більшість опитаних власників земельних паїв не має наміру продавати свою власність, передає НСН, посилаючись на today.ua

Соцопитування проводилося в лютому 2021 українським проектом Бізнес-розвитку плодоовочівництва. Правда, учасниками опитування стали тільки жителі південних регіонів країни. Тому результати опитування показують лише загальну тенденцію.

А тенденція така: українці не хочуть продавати свою власність на ринку землі. Більш того, багато хто з опитаних мають намір розширювати свої земельні володіння.

Так, чверть всіх опитаних хочуть ще прикупити землі в найближчі роки. Ще 18% респондентів, які не мають своїх земельних наділів, хотіли б придбати їх у власність. 70% опитаних українців готові витратити особисті гроші на покупку землі, а 27% сподіваються, що влада допоможе громадянам країни дешевими кредитами на покупку землі.

Звідси напрошується висновок, що українці і не думають розлучатися зі своїми наділами, незважаючи на те, що ринок землі тепер буде їм доступний.

Нагадаємо, стало відомо, де в Україні найвища вартість землі. За оцінкою фахівців Держгеокадастру, найдорожча орна земля знаходиться в Дніпропетровській області.

Як зміниться ринок праці у найближчі роки: кого шукатимуть і звільнятимуть

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×