Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Получателей субсидий ждут масштабные проверки: придут домой[:ua]На отримувачів субсидій чекають масштабні перевірки: прийдуть додому[:]

[:ru]Министерство социальной политики готовит в Украине масштабные проверки получателей субсидий. Будет проводиться инспекция непосредственно в домах тех, кто претендует на бюджетные деньги или уже их получает, сообщает НСН, ссылаясь на Экономические новости, которые, в свою очередь, ссылаются на соответствующий проект постановления Кабмина.

«Утвердить порядок осуществления государственного контроля за соблюдением требований законодательства при предоставлении социальной поддержки»,- указано в документе.

То есть, инспекторы будут иметь полномочия осуществлять проверку в домах получателей социальной помощи. Также это будет касаться и тех, кто претендует на получение субсидии.

«Посещать вместе с представителем территориальной общины получателей социальной поддержки по месту жительства (с целью определения правдивости сведений, влияющих на установление права на получение социальной поддержки и определения ее размера)», – говорится в документе.

Отмечено, что в случае препятствования получателями социальной поддержки (членами их семей/домохозяйств) посещению уполномоченным лицом их места проживания субсидии будут приостанавливаться.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Чи потрібно переоформлювати субсидію, якщо гроші надходили в банк – роз’яснення мінсоцполітики

З перепризначенням субсидій виникли проблеми – не всі отримають гроші вчасно

З 1 липня податкова і Держпраці почнуть перевірки бізнесу

 [:ua]Міністерство соціальної політики готує в Україні масштабні перевірки отримувачів субсидій. Буде проводитися інспекція безпосередньо в домівках тих, хто претендує на бюджетні гроші або вже їх отримує, повідомляє НСН, посилаючись на Економічні новини, які, в свою чергу, посилаються на відповідний проект постанови Кабміну.

«Затвердити порядок здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства при наданні соціальної підтримки»,- зазначено в документі.

Тобто, інспектори будуть мати повноваження здійснювати перевірку в домівках одержувачів соціальної допомоги. Також це буде стосуватися і тих, хто претендує на отримання субсидії.

«Відвідувати разом з представником територіальної громади одержувачів соціальної підтримки за місцем проживання (з метою визначення правдивості даних, що впливають на встановлення права на отримання соціальної підтримки та визначення її розміру)», – йдеться в документі.

Відзначено, що у разі перешкоджання одержувачами соціальної підтримки (членами їх сімей/домогосподарств) відвідування уповноваженою особою їх місця проживання субсидії будуть припинятися.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Чи потрібно переоформлювати субсидію, якщо гроші надходили в банк – роз’яснення мінсоцполітики

З перепризначенням субсидій виникли проблеми – не всі отримають гроші вчасно

З 1 липня податкова і Держпраці почнуть перевірки бізнесу

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×