Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі підірвався український військовий

На Донбасі, у районі Павлополя, у п’ятницю, 12 лютого, на невідомому вибуховому пристрої підірвався військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил, його госпіталізовано. Про це НСН повідомляє з посиланням на УНН.

Відповідні дані оприлюднило оперативно-тактичне угруповання “Схід”.

“Сьогодні, 12 лютого, в районі населеного пункту Павлопіль… внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав поранення один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що воїна “оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога”.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

Нагадаємо, за останні кілька днів на Донбасі побільшало втрат у лавах військових, як і поранених. Так, у суботу, 6 лютого, стало відомо про двох загиблих та чотирьох поранених бійців. Напередодні, 11 лютого, також загинули двоє бійців – від куль ворожих снайперів.

Водночас, член української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Сергій Гармаш заявив, що Україна, попри втрати ЗСУ на Донбасі, не оголошує про вихід з перемир’я, щоб не втрачати інструмент впливу на Росію на переговорах.

Додамо, на Донбасі від початку доби 12 лютого бойовики двічі застосовували БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17 над позиціями українських підрозділів.

Стало відоме ім’я українського військового, вбитого снайпером на Донбасі (фото)

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×