Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Высокопоставленным сотрудником СБУ стал эксперт из шоу экстрасенсов[:ua]Високопоставленим співробітником СБУ став експерт з шоу екстрасенсів[:]

[:ru]В телевизионной программе Андрей Лысюк принимал участие в роли научного консультанта. Также он был охранником Сергея Тигипко и выдвигался в Раду партией “Слуга народа”

Эксперт-криминалист Андрей Лысюк, который принимал участие в съемках передачи “Следствие ведут экстрасенсы”, стал заместителем руководителя Главного управления по борьбе с коррупцией и организованной преступностью Службы безопасности Украины (СБУ). Об этом заявил на своей странице в Facebook спикер движения InformNapalm Михаил Макарук, сообщает НСН, ссылаясь на сайт Фокус.

[:ru]Высокопоставленным сотрудником СБУ стал эксперт из шоу экстрасенсов[:ua]Високопоставленим співробітником СБУ став експерт з шоу екстрасенсів[:]

В телевизионной программе “Следствие ведут экстрасенсы” Лысюк принимал участие в роли научного консультанта.

На парламентских выборах 2019 года Лысюка избрали народным депутатом IX созыва от партии “Слуга народа” как номер 69 в списке. Впрочем, 22 августа 2019 он отказался от депутатского мандата по собственному желанию.

По данным информационного портала «СтопКор», ранее Лысюк уже служил и в СБУ — работал на оперативных и руководящих должностях Главного управления по борьбе с коррупцией и организованной преступностью управления СБУ в Киеве. Является подполковником СБУ.

Лысюк также работал заместителем начальника службы безопасности национального секретариата политической партии Сергея Тигипко “Сильная Украина” и был начальником отдела политсилы по региональной координационной работе. Работал начальником охраны самого Тигипко.

Кстати, недавно “НСН” писал: Первая леди Украины выступила с речью на «коммунистическом» кинофестивале в Китае

 

 

 

 

 

 

 

 [:ua]У телевізійній програмі Андрій Лисюк брав участь у ролі наукового консультанта. Також він був охоронцем Сергія Тігіпка і висувався в Раду партією “Слуга народу”

Експерт-криміналіст Андрій Лисюк, який брав участь у зйомках передачі “Слідство ведуть екстрасенси”, став заступником керівника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України (СБУ). Про це заявив на своїй сторінці у Facebook спікер руху InformNapalm Михайло Макарук, повідомляє  НСН , посилаючись на сайт Фокус.

[:ru]Высокопоставленным сотрудником СБУ стал эксперт из шоу экстрасенсов[:ua]Високопоставленим співробітником СБУ став експерт з шоу екстрасенсів[:]

У телевізійній програмі “Слідство ведуть екстрасенси” Лисюк брав участь у ролі наукового консультанта.

На парламентських виборах 2019 року Лисюка обрали народним депутатом IX скликання від партії “Слуга народу” як номер 69 в списку. Втім, 22 серпня 2019 він відмовився від депутатського мандата за власним бажанням.

За даними інформаційного порталу «СтопКор», раніше Лисюк вже служив у СБУ — працював на оперативних та керівних посадах Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в Києві. Є підполковником СБУ.

Лисюк також працював заступником начальника служби безпеки національного секретаріату політичної партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна” і був начальником відділу політсили регіональної координаційної роботі. Працював начальником охорони самого Тігіпка.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Перша леді України виступила з промовою на «комуністичний» кінофестивалі в Китаї

 

 

 

 

 

 

 

RU → UK[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×