Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]ОБНОВЛЕНО. “Новая почта“ потеряла уникальную посылку – груз был только в одном экземпляре[:ua]ОНОВЛЕНО. “Нова пошта“ втратила унікальну посилку – вантаж був тільки в одному примірнику[:]

[:ru]Компания “Новая почта” попала в неприятную историю с посылкой клиента. Почтовое отправление, которого мужчина ждал с нетерпением, просто не пришло. Груз где-то затерялся

Такая история в любом случае – неприятна, а тут еще в посылке было уникальное содержимое – запчасть, какой больше нет нигде в Украине. Об утере уникального груза рассказал в своем Facebook клиент Новой почты Виталий Жлобин. Он так и не смог дождаться заветной посылки. Мужчина рассказывает, что не смог получить свою посылку на одном из отделений Новой почты в Буче. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA

“С 7 октября никак не могут найти посылку, которую якобы мне “выдали”. Начальница все обещает мне перезвонить. Записи с камер наблюдения просматривают регулярно, уже затерли пленку до дыр”, – рассказывает мужчина о своей пропаже.

[:ru]ОБНОВЛЕНО. “Новая почта“ потеряла уникальную посылку – груз был только в одном экземпляре[:ua]ОНОВЛЕНО. “Нова пошта“ втратила унікальну посилку – вантаж був тільки в одному примірнику[:]

При этом он говорит, что видимо Новая почта уже готова признать свою вину в утере груза, потому как работники отделения даже помогли Виталию оформить претензию на возврат средств. Мужчина не пишет, к чему эта запчасть, но очевидно, что эту посылку он ожидал с нетерпением, и не только он.

“К сожалению, в Украине больше нет такой запчасти и ее придется везти из Польши. Но это мои проблемы и моих клиентов. Новую почту волнует, чтобы им штрафы не начисляли. Ведь тогда все их жалели и переживали за “бизнес”. А то, что “бизнесу” чихать на своих клиентов … “, – с горечью заключает мужчина.

В комментариях к его публикации другие клиенты Новой почты рассказали о своих злоключениях, связанных с “расторопностью” почтового оператора.

Отреагировала на жалобу мужчины и сама Новая почта.

“Виталий, добрый день! Мы обязательно проверим обстоятельства вашей ситуации и вскоре вернемся с -ответом”, – пообещали в Новой почте.


ОБНОВЛЕНО.
Позже, уже после выхода нашего материала, “Новая почта” сообщила НСН хорошую новость. Ситуацию прокомментировал сотрудник компании Андрей Волошко. Он рассказал:

К сожалению, действительно через нашу вину важная посылка клиента задержалась. Но все равно, груз нашли и вернули владельцу. Также отправили приятный подарочек, клиент остался довольным.

Кстати, недавно “НСН” писал: “Новая почта” запустит свою авиакомпанию – будут доставлять международные грузы[:ua]Компанія “Нова пошта” потрапила в неприємну історію з посилкою клієнта. Поштове відправлення, якого чоловік чекав з нетерпінням, просто не прийшло. Вантаж десь загубився

Така історія у будь-якому випадку – неприємна, а тут ще в посилці був унікальний вміст – запчастина, якої більше немає ніде в Україні. Про втрату унікального вантажу розповів у своєму Facebook клієнт Нової пошти Віталій Жлобін. Він так і не зміг дочекатися заповітної посилки. Чоловік розповідає, що не зміг отримати свою посилку на одному з відділень Нової пошти у Бучі. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

“З 7 жовтня ніяк не можуть знайти посилку, яку нібито мені “видали”. Начальниця все обіцяє мені передзвонити. Записи з камер спостереження переглядають регулярно, вже затерли плівку до дірок”, – розповідає чоловік про свою пропажу.

[:ru]ОБНОВЛЕНО. “Новая почта“ потеряла уникальную посылку – груз был только в одном экземпляре[:ua]ОНОВЛЕНО. “Нова пошта“ втратила унікальну посилку – вантаж був тільки в одному примірнику[:]

При цьому він каже, що мабуть Нова пошта вже готова визнати свою провину у втраті вантажу, тому як працівники відділення навіть допомогли Віталію оформити претензію на повернення коштів. Чоловік не пише, до чого ця запчастина, але очевидно, що цю посилку він чекав з нетерпінням, і не тільки він.

“На жаль, в Україні більше немає такої запчастини і її доведеться везти з Польщі. Але це мої проблеми і моїх клієнтів. Нову пошту хвилює, щоб їм штрафи не нараховували. Адже тоді всі їх жаліли і переживали за “бізнес”. А те, що “бізнесу” чхати на своїх клієнтів … “, – з гіркотою підсумовує чоловік.

У коментарях до його публікації інші клієнти Нової пошти розповіли про свої пригоди, пов’язані із “спритністю” поштового оператора.

Відреагувала на скаргу чоловіка і сама Нова пошта.

“Віталій, добрий день! Ми обов’язково перевіримо обставини вашої ситуації і незабаром повернемося з відповіддю”, – пообіцяли в Новій пошті.

ОНОВЛЕНО. Пізніше, вже після виходу нашого матеріалу, “Нова пошта” повідомила НСН гарну новину. Ситуацію прокоментував співробітник компанії Андрій Волошко. Він розповів:

На жаль, дійсно через нашу провину важлива посилка клієнта затрималася. Але все одно, вантаж знайшли та повернули власнику. Також відправили приємний подаруночок, клієнт залишився задоволеним.

До речі, нещодавно “НСН” писав: “Нова пошта” запустить свою авіакомпанію – будуть доставляти міжнародні вантажі[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×