Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Нафтогаз объяснил украинцам, как можно сэкономить на оплате за газ зимой[:ua]Нафтогаз пояснив українцям, як можна заощадити на оплаті за газ взимку[:]

[:ru]Украинцы имеют реальную возможность сэкономить средства на оплате газа в зимний период

Украинская газопоставляющая компания Нафтогаз напомнила жителям страны, что у них есть реальная возможность сэкономить около трети на оплате за газ в период отопительного сезона. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA

Многие украинские потребители после того, как компании-поставщики газа, в которых они обслуживались, прекратили работу, были переведены к поставщику последней надежды (ППН). Это, безусловно, очень удобно, но тарифы на газ в ППН на 34% выше, чем у Нафтогаза. Возникает резонный вопрос: зачем платить больше?

[:ru]Нафтогаз объяснил украинцам, как можно сэкономить на оплате за газ зимой[:ua]Нафтогаз пояснив українцям, як можна заощадити на оплаті за газ взимку[:]

Например, после прекращения работы “Полтавагаз сбыт”, полтавчане автоматически переведены на оплату за газ ППН, тариф достигает 12 грн/куб.м. Стоимость транспортировки голубого топлива оплачивается отдельно.

“Подав заявку и заключив договор с ГК” Нафтогаз Украины “, клиенты в сентябре смогут экономить почти 34% в платежках. Ведь компания предложила своим клиентам одну из самых выгодных цен на газ среди поставщиков на рынке – 7,96 грн/куб.м. с НДС, без стоимости распределения (доставки) в рамках годового тарифного плана “Фиксированный”. то есть экономия в июле равна 4,04 грн. на одном кубе”, – сообщил Нафтогаз на своей странице в Фейсбук.

Стоит отметить, что тариф 7,96 гривен за кубометр газа будет действовать до 30 апреля 2022 года. Это даст возможность украинцам без лишней нагрузки на бюджет пережить отопительный сезон.

Кстати, недавно “НСН” писал: Сезонный тарифный план – кому будет выгодно платить за газ по другому

 [:ua]Українці мають реальну можливість заощадити кошти на оплаті газу в зимовий період

Українська газопостачальна компанія Нафтогаз нагадала жителям країни, що у них є реальна можливість заощадити близько третини на оплаті за газ в період опалювального сезону. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

Багато українських споживачі після того, як компанії-постачальники газу, в яких вони обслуговувалися, припинили роботу, були переведені до постачальника останньої надії (ППН). Це, безумовно, дуже зручно, але тарифи на газ у ППН на 34% вище, ніж у Нафтогазу. Постає резонне запитання: навіщо платити більше?

[:ru]Нафтогаз объяснил украинцам, как можно сэкономить на оплате за газ зимой[:ua]Нафтогаз пояснив українцям, як можна заощадити на оплаті за газ взимку[:]

Наприклад, після припинення роботи “Полтавагаз збут”, полтавці автоматично переведені на оплату за газ ППН, тариф сягає 12 грн/куб.м. Вартість транспортування блакитного палива оплачується окремо.

“Подавши заявку і уклавши договір з ДК” Нафтогаз України “, клієнти у вересні зможуть економити майже 34% в платіжках. Адже компанія запропонувала своїм клієнтам одну з найвигідніших цін на газ серед постачальників на ринку – 7,96 грн/куб.м. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки) у рамках річного тарифного плану “Фіксований”. тобто економія в липні дорівнює 4,04 грн. на одному кубі”, – повідомив Нафтогаз на своїй сторінці в Фейсбук.

Варто відзначити, що тариф 7,96 гривень за кубометр газу буде діяти до 30 квітня 2022 року. Це дасть можливість українцям без зайвого навантаження на бюджет пережити опалювальний сезон.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Сезонний тарифний план – кому буде вигідно платити за газ по іншому

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×