Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На столичном кладбище компания неадекватной молодежи устроила гулянку (видео)[:ua]На столичному кладовищі компанія неадекватної молоді влаштувала гулянку (відео)[:]

[:ru]9 августа компания неадекватных парней и девушек устроила фотосессию и беспорядок на одном из кладбищ Киева

На одном из кладбищ г.Киев парни и девушки устроили гулянку. Свои поступки они снимали на телефон. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Regio.News.

Компания из нескольких неформалов распивала алкоголь, нюхала белый порошок и безобразничала. Одна из девушек цепляла на памятник свою кепку. Другая – позировала с цветком в зубах. Ребята залезали на кресты и позировали для фото и видео.

https://www.youtube.com/watch?v=iTQh-O2z3lA&t=52s

Через какое-то время после огласки инцидента стало известно, что неравнодушные киевляне идентифицировали всех участников пирушки. Они все совершеннолетние.

Данные злоумышленников передали правоохранителям.

Кстати, недавно “НСН” писал: Подростки выясняли отношения при помощи оружия (видео)

 

 [:ua]9 серпня компанія неадекватних хлопців та дівчат влаштувала фотосесію і  безлад на одному з кладовищ Києва

На одному із кладовищ м.Київ хлопці та дівчата  влаштували гулянку. Свої вчинки вони знімали на телефон. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Regio.News.

Компанія з кількох неформалів розпивала алкоголь, нюхала білий порошок та бешкетувала. Одна з дівчат чіпляла на пам’ятних свою кепку. Інша – позувала з квіткою у зубах. Хлопці залізали на хрести та позували для фото та відео.

https://www.youtube.com/watch?v=iTQh-O2z3lA&t=52s

Через якийсь час після розголосу інциденту стало відомо, що небайдужі кияни ідентифікували всіх учасників гулянки. Вони є повнолітніми.

Дані зловмисників передали правоохоронцям.

 

До речі, нещодавно “НСН” писав: Підлітки з’ясовували стосунки за допомогою зброї (відео)

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×