Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Фрукты для перекусов – польза и вред[:ua]Фрукти для перекусів – користь і шкода[:]

[:ru]Фрукты часто используют для перекусов между основными приемами пищи. Как это может навредить здоровью

Эксперты говорят, что в идеале три основных приема пищи на протяжение дня нужно дополнять двумя-тремя перекусами. Но не следует утолять голод с помощью фруктов, так как это может навредить здоровью. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте ukr.net.

[:ru]Фрукты для перекусов - польза и вред[:ua]Фрукти для перекусів - користь і шкода[:]

Врач Сергей Обложко рассказал, что между основными приемами пищи люди часто перекусывают фруктами, но это может спровоцировать приступы переедания, которые приведут к лишнему весу и другим проблемам. Эксперт отметил, что нельзя постоянно устраивать перекусы, особенно на голодный желудок.

Дело в том, что фрукты вызывают колебания сахара в организме, сначала он резко повышается, а спустя 30-40 минут снова падает, вызывая усиленное чувство голода. Так что не стоит увлекаться яблоками и другими фруктами, когда у вас проснулся аппетит.

[:ru]Фрукты для перекусов - польза и вред[:ua]Фрукти для перекусів - користь і шкода[:]

Врач советует в таких случаях устроить себе полноценный и сбалансированный перекус, который утолит чувство голода на 3-4 часа и избавит от мыслей о еде.  Но не нужно перекусывать “на бегу или скаку”, потому что риск развития неконтролируемого переедания только увеличиться и прибавятся лишние килограммы.

Кстати, недавно “НСН” писал: Какие продукты нельзя употреблять после тренировок – советы диетологов[:ua]Фрукти часто використовують для перекусів між основними прийомами їжі. Як це може нашкодити здоров’ю

Експерти кажуть, що в ідеалі три основних прийоми їжі протягом дня потрібно доповнювати двома-трьома перекусами. Але не варто тамувати голод за допомогою фруктів, так як це може зашкодити здоров’ю. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ukr.net.

[:ru]Фрукты для перекусов - польза и вред[:ua]Фрукти для перекусів - користь і шкода[:]

Лікар Сергій Обложко розповів, що між основними прийомами їжі люди часто їдять фруктами, але це може спровокувати напади переїдання, які призведуть до зайвої ваги і інших проблем. Експерт зазначив, що не можна постійно влаштовувати перекуси, особливо на голодний шлунок.

Справа в тому, що фрукти викликають коливання цукру в організмі, спочатку він різко підвищується, а через 30-40 хвилин знову падає, викликаючи посилене відчуття голоду. Так що не варто захоплюватися яблуками та іншими фруктами, коли у вас прокинувся апетит.

[:ru]Фрукты для перекусов - польза и вред[:ua]Фрукти для перекусів - користь і шкода[:]

Лікар радить у таких випадках влаштувати собі повноцінний і збалансований перекус, який вгамує почуття голоду на 3-4 години і позбавить від думок про їжу. Але не потрібно перекушувати на бігу або скаку”, тому що ризик розвитку неконтрольованого переїдання тільки збільшитися і додадуться зайві кілограми.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Які продукти не можна вживати після тренувань – поради дієтологів[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×