Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Ферросплавщики предупредили о «критических последствиях» роста тарифов[:ua]Феросплавники попередили про “критичні наслідки” росту тарифів[:]

[:ru]Украинская ассоциация производителей ферросплавов предупредила о «критических последствиях» роста тарифов, сообщает НСН, ссылаясь на Металлургпром.

Украинская ассоциация производителей ферросплавов и другой электрометаллургической продукции, представляя интересы предприятий отрасли, поддержала позицию Федерации работодателей Украины в связи с обнародованном на сайте ЗАО «НЭК «Укрэнерго» проекта структуры тарифа на услуги по передаче электроэнергии на 2022 год.

Украинская ассоциация производителей ферросплавов предупредила о «критических последствиях» роста тарифов.

Украинская ассоциация производителей ферросплавов и другой электрометаллургической продукции (УкрФА) заявила, что рост тарифа на передачу электроэнергии на 56% является недопустимым и приведет к критическим последствиям в металлургической отрасли, связанных с ростом себестоимости и потерей конкурентоспособности.

«Приведенные в информационных справках Укрэнерго аргументы роста расходов в структуре проектов лишь констатируют факт увеличения расходов, не опираясь ни на индекс потребительских цен, ни на динамику фактических расходов, достигнутых в предыдущие периоды»,  – отметили в ассоциации.

Поэтому, УкрФА поддержала позицию Федерации работодателей Украины в части замечаний и предложений к проекту тарифов НЭК «Укрэнерго» отметив, что кроме проекта структуры тарифа на услуги по передаче электроэнергии, на сайте опубликован и проект тарифа на услуги по диспетчерскому (оперативно-технологическому) управлению, размер которого увеличится на 60%.

«Считаем, что каждое решение по электрической энергии, которое принимается на государственном уровне должно быть рассмотрено всесторонне, а в период мирового кризиса, вызванного пандемией, именно влияние на потребителей должно быть главным фактором», – резюмировали в ассоциации.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Підвищення тарифу на передачу електроенергії спричинить хвилю банкрутств в Україні – лист ICC Ukraine в Укренерго

При рості комунальних тарифів розмір субсидій буде збільшуватися автоматично – Мінсоцполітики

Хто не зможе скористатися низькими тарифами на електроенергію[:ua]Українська асоціація виробників феросплавів попередила про «критичні наслідки» зростання тарифів, повідомляє НСН, посилаючись на Металургпром.

Українська асоціація виробників феросплавів та іншої електрометалургійної продукції, представляючи інтереси підприємств галузі, підтримала позицію Федерації роботодавців України у зв’язку з оприлюдненим на сайті ЗАТ «НЕК «Укренерго» проекту структури тарифу на послуги з передачі електроенергії на 2022 рік.

Українська асоціація виробників феросплавів попередила про «критичні наслідки» зростання тарифів.

Українська асоціація виробників феросплавів та іншої електрометалургійної продукції (УкрФА) заявила, що зростання тарифу на передачу електроенергії на 56% є неприпустимим і призведе до критичних наслідків у металургійній галузі, пов’язаних із зростанням собівартості і втратою конкурентоспроможності.

«Наведені в інформаційних довідках Укренерго аргументи зростання витрат у структурі проектів лише констатують факт збільшення витрат, не спираючись ні на індекс споживчих цін, ні на динаміку фактичних витрат, досягнутих у попередні періоди», – відзначили в асоціації.

Тому, УкрФА підтримала позицію Федерації роботодавців України в частині зауважень та пропозицій до проекту тарифів НЕК «Укренерго» зазначивши, що крім проекту структури тарифу на послуги з передачі електроенергії, на сайті опублікований і проект тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління, розмір якого збільшиться на 60%.

«Вважаємо, що кожне рішення щодо електричної енергії, яке приймається на державному рівні, повинно бути розглянуто всебічно, а в період світової кризи, викликаного пандемією, саме вплив на споживачів має бути головним чинником», – резюмували в асоціації.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Підвищення тарифу на передачу електроенергії спричинить хвилю банкрутств в Україні – лист ICC Ukraine у Укренерго

При рості комунальних тарифів розмір субсидій буде автоматично збільшуватися – Мінсоцполітики

Хто не зможе скористатися низькими тарифами на електроенергію

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×