Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]17-летний парень внезапно умер в кафе в Одессе: скорая ехала 20 минут[:ua]17-річний хлопець раптово помер у кафе в Одесі: швидка їхала 20 хвилин[:]

[:ru]В одном из одесских кафе на глазах у родных и персонала скончался юный посетитель – 17-летнему парню стало плохо. Его пытались спасти, но безуспешно. А скорая помощь, по словам очевидцев, ехала 20 минут, сообщает НСН, ссылаясь на Обозреватель.

Смертельный инцидент произошел 17 октября в заведении “Чердакъ” на проспекте Шевченка в Приморском районе города. Об этом сообщают со ссылкой на слова и снимки очевидцев местные Telegram-каналы,

Отмечается, что парень отдыхал за столиком кафе вместе с семьей. Как говорят свидетели, в какой-то момент у него началась дрожь в конечностях и обильное слюноотделение. Затем он потерял сознание и замертво упал.

“Пока бегали за администратором и пытались вызвать скорую, пульс перестал прощупываться на руках. Переложили его на пол и начали делать непрямой массаж сердца. В скорую дозвонились раза с четвертого, бригада ехала около 20 минут”, – пишут в сети.

Подчеркивается, что до приезда медиков помочь парню пытались его знакомые и сотрудники кафе.

Позже к заведению прибыло две бригады скорой помощи. Врачи около 45 минут пытались спасти парня, но их усилия оказались тщетными.

[:ru]17-летний парень внезапно умер в кафе в Одессе: скорая ехала 20 минут[:ua]17-річний хлопець раптово помер у кафе в Одесі: швидка їхала 20 хвилин[:]

По словам очевидцев, несовершеннолетний юноша не употреблял спиртные напитки. По некоторым данным, он якобы “имел проблемы с давлением” и заболеванием щитовидной железы.

Кстати, недавно “НСН” писал:

В Днепре ребенок проглотил шуруп и едва не задохнулся – врачи спасли в последние минуты

В Одессе девушка совершила суицид сразу несколькими способами. Жильцов эвакуировали из-за открытого в квартире газа (Видео)

Уникальный случай – сердце донора для спасения девочки было доставлено за 50 минут[:ua]В одному з одеських кафе на очах у рідних і персоналу помер юний відвідувач – 17-річному хлопцю стало погано. Його намагалися врятувати, але безуспішно. А швидка допомога, за словами очевидців, їхала 20 хвилин, повідомляє НСН, посилаючись на Обозрєватєль.

Смертельний інцидент стався 17 жовтня в закладі “Чердакъ” на проспекті Шевченка в Приморському районі міста. Про це повідомляють з посиланням на слова і знімки очевидців місцеві Telegram-канали,

Відзначається, що хлопець відпочивав за столиком кафе разом з сім’єю. Як кажуть свідки, в якийсь момент у нього почалося тремтіння в кінцівках і рясне слиновиділення. Потім він втратив свідомість і впав замертво.

“Поки бігали за адміністратором і намагалися викликати швидку, пульс перестав прощупуватися на руках. Переклали його на підлогу і почали робити непрямий масаж серця. В швидку додзвонилися раза з четвертого, бригада їхала близько 20 хвилин”, – пишуть в мережі.

Підкреслюється, що до приїзду медиків допомогти хлопцеві намагалися його знайомі та співробітники кафе.

Пізніше до закладу прибули дві бригади швидкої допомоги. Лікарі близько 45 хвилин намагалися врятувати хлопця, але їх зусилля виявилися марними.

[:ru]17-летний парень внезапно умер в кафе в Одессе: скорая ехала 20 минут[:ua]17-річний хлопець раптово помер у кафе в Одесі: швидка їхала 20 хвилин[:]

За словами очевидців, неповнолітній хлопець не вживав спиртні напої. За деякими даними, він нібито “мав проблеми з тиском” і захворюванням щитовидної залози.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

У Дніпрі дитина проковтнула шуруп і ледь не задихнувся – лікарі врятували в останні хвилини

В Одесі дівчина скоїла суїцид відразу декількома способами. Мешканців евакуювали через відкритий у квартирі газ (Відео)

Унікальний випадок – серце донора для порятунку дівчинки було доставлено за 50 хвилин

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×