Купити квартиру в Дніпрі

“Київстар” застосовує рішучі дії для кіберзахисту

“Київстар” застосовує рішучі дії для кіберзахисту

Мобільний оператор “Київстар” повідомив важливо інформації для своїх абонентів. Це не стосується тарифних планів, послуг інтернету, тощо. Мобільний оператор підписав меморандум з Держспецзв’язком для покращення кіберзахисту

Дану новину мобільний оператор опублікував у себе на офіційній сторінці. З його слів, це покращить кіберзахист та інфраструктуру. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Технофан.

Юрій Шиголь, голова Держспецзв’язку, заявив, що таким чином будуть досягненні кращі заходи та міцність української системи кіберзахисту через спільні зусилля держави та представників бізнесу. Мета даного заходу є створення простих правил, в основу яких ляжуть кращі світові практики.

Київстар застосовує рішучі дії для кіберзахисту

За даними правилами будуть функціонувати приватні державні компанії, а телекомунікаційні компанії перші будуть відкриті до змін захисних систем. На думку Щиголя, держава повинна взяти на себе роль помічника і партнера, а не тільки контролювати компанії. В результаті цього створюється кіберзахист на рівні держави, бізнесу і людини.

Тому, співпраця оператора з Держспецзв’язком передбачає:

  • створення умов для запуску нових технологій кіберзахисту в Україні;
  • реалізація та проведення різних досліджень для кіберзахисту;
  • розробка програми виявлення та усунення кіберзагроз.

Vodafone запровадив вигідний тариф, якого немає у Київстар та lifecell

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×