Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стартував конкурс студентських есе від Kasta.ua

Стартував конкурс студентських есе від Kasta.ua

Студенти українських вишів усіх форм навчання мають унікальну змогу взяти участь у гранті від компанії Kasta.ua, де, застосовуючи свої інтелектуальні та творчі здібності, матимуть змогу поборотися за чудові грошові призи.

Для цього була запущена спеціальна веб-сторінка kasta-students, де можна не тільки детально ознайомитись з вимогами та правилами участі у конкурсі студентських есе, але й подати заявку, заповнивши просту онлайн-форму.

Довідково. Kasta.ua – українська e-commerce-компанія, що пропонує широкий асортимент одягу та взуття, а також товари для дому від провідних вітчизняних та світових брендів. Компанія співпрацює з такими відомою українською телеведучою Машою Єфросініною та співачкою Настею Камсенських, спільно з якими заснували популярні бренди одягу, взуття та аксесуарів.

Грант від Kasta.ua перш за все має на меті розвинути інтелектуальний та творчий потенціал студентів українських вишів, а також стимулювати навички вирішувати завдання в найрізноманітніших умовах та нестандартних ситуаціях.

Тема, вимоги та основні умови участі у гранті

Студентам пропонують написати есе на тему: Карантин і криза – виклик або нова можливість для України. В роботі конкурсанти повинні якнайкраще розкрити дану тематику, якомога чіткіше описати свої думки з цього приводу, а також запропонувати цікаві та інноваційні рішення.

Вимоги до текстів наступні:

  • Мова есе – українська або російська;
  • Обсяг роботи – не більше п’яти сторінок формату А4, з шрифтом 12 кегля;
  • Дотримання граматичних, орфографічних, пунктуаційних правил;
  • У разі використання цитат – обов’язково робити посилання на першоджерело;
  • Вказати використані під час написання джерела.

Разом з виконаною роботою слід подати супровідний лист, де потрібно зазначити ПІБ конкурсанта та його куратора, назву навчального закладу та факультету, на якому навчається студент, а також контактну інформацію, зокрема номер телефону і Email-пошту.

Умови участі та терміни подачі заявок

Забігаючи наперед, наголостимо на важливості дотримання студентами всіх умов гранту, котрі зазначені на сайті.

Перш ніж подавати заявку, студент повинен обрати собі куратора з числа викладачів ВНЗ, котрий, що важливо, братиме безпосередню участь у виконанні завдання. Журі конкурсу не прийматимуть ті роботи, що були виконані без участі куратора.

Більше того, виші, де навчаються студенти-учасники гранту, повинні на своєму офіційному сайті вказати певну інформацію про конкурс:

  1. Логотип та назву гранта
  2. Пряме посилання на веб-сторінку, де вказані умови участі
  3. Логотип організатора конкурсу – ua
  4. Адресу едектронної пошти координатора (logvin@kasta.ua)

Свої есе студенти-конкурсанти повинні надіслати на вказану Email-пошту не пізніше 20 травня. Конкурс проходитиме в два етапи, церемонія вручення нагород відбудеться 2 червня.

За якими критеріями оцінюватимуть роботи

Студентські есе повинні повністю розкривати тему конкурсу, а це звертатимуть левову частку уваги. Крім того, братиметься до уваги логічність та чіткість побудови тексту. В тексті конкурсант повинен наочно продемонструвати рівень гуманітарної ерудиції, вміння чітко передавати думку та грамотно будувати речення. Крім того, студент має проявити креатив та нестандартний підхід до виконання завдання,  а запропоновані ним рішення повинні бути виключно інноваційними.

Призовий фонд

Виграш студенти-призери ділитимуть порівну зі своїми викладачами-кураторами. Відтак за третє місце конкурсант і його наставник отримають 10 000 грн. Студент, що посяде 2-ге місце, розділить з куратором 14 000 гривень. Головний приз – 16 000 гривень – здобуде учасник конкурсу, що посяде перше місце.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×