Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Сын умерших от ковида супругов совершил самоубийство[:ua]Син померлого від ковіду подружжя вчинив самогубство[:]

[:ru]Утром 18 мая в больнице в Киеве умер 15-летний Денис Родиков, который несколько недель назад потерял приемных родителей из-за ковида. Накануне он прыгнул в мосту в Киеве, передает НСН, ссылаясь на 100m.if.ua. Парня госпитализировали в очень тяжелом состоянии.

Семья Родикових жила в селе Липовый Скиток в Фастовском районе Киевской области в детском доме семейного типа. В марте от коронавирусной болезни скончался отец Владимир Родиков, а через девять дней, – мать Диана Родикова.

Их 13 детей осиротели. 17 мая один из них, Денис Родиков, ушел из дома, оставив в соцсетях видеозапись, из которой следовало, что он планирует самоубийство. Сообщил, что это не из-за школы и не из-за травли. Полиция начала искать парня. На записи с видеокамер установила, что в селе Калиновка он переоделся и выбросил свою одежду – вероятно, чтобы затруднить поиски.

Позже на линию «102» поступило сообщение, что в Киеве молодой человек прыгнул с моста на бетонный тротуар. Оказалось, что это Денис Родиков. В тяжелом состоянии его доставили в больницу, а утром 18 мая он умер.

Родиковы взяли Дениса в семью более 8 лет назад. У него было страшное детство – мать пьянствовала, отчим бил, парень голодал. А потом оказался в детдоме, пока его не взяли Родиковы.

Супруги Родиковы воспитывали троих своих и восьмерых приемных детей. Также они имели двух старших совершеннолетних детей. В 2014 году переехали с Донбасса из-за войны, и в 2017 году поселились в большом доме в селе Липовый Скиток возле Василькова.

В начале марта 2021 года оба родителя попали в больницу с тяжелой формой ковида, от которого оба вскоре умерли. Дети после этого жили в центре реабилитации.[:ua]Уранці 18 травня у лікарні у Києві помер 15-річний Денис Родіков, який кілька тижнів тому втратив прийомних батьків через ковід. Напередодні він стрибнув в мосту у Києві, передає НСН, посилаючись на 100m.if.ua. Хлопця госпіталізували у дуже тяжкому стані.

Сім’я Родікових жила у селі Липовий Скиток у Фастівському районі Київщині у дитячому будинку сімейного типу. У березні від коронавірусної хвороби помер батько Володимир Родіков, а за дев’ять днів – мати Діана Родікова.

Їхні 13 дітей осиротіли. 17 травня один з них, Денис Родіков, пішов з дому, залишивши у соцмережах відеозапис, з якого випливало, що він планує самогубство. Повідомив, що це не через школу і не через цькування. Поліція почала шукати хлопця. На записі з відеокамер встановила, що у селі Калинівка він перевдягнувся та викинув свій одяг – ймовірно, щоб ускладнити пошуки.

Пізніше на лінію «102» надійшло повідомлення, що у Києві молода людина стрибнула з мосту на бетонний тротуар. Виявилося, що це Денис Родіков. У важкому стані його доправили у лікарню, зранку 18 травня він помер.

Родікови взяли Дениса у родину понад 8 років тому. У нього було страшне дитинство – мати пиячила, вітчим бив, хлопець голодував. А потім опинився у дитбудинку, поки його не взяли Родікови.

Подружжя Родікових виховувало трьох своїх і вісьмох всиновлених дітей. Також вони мали двох старших повнолітніх дітей. У 2014 році переїхали з Донбасу через війну, й у 2017 році оселилися у великому будинку в селі Липовий Скиток біля Василькова.

На початку березня 2021 року обоє батьків потрапили до лікарні з важкою формою ковіду, від якого обидвоє невдовзі померли. Діти після цього жили у центрі реабілітації.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×