Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Беременная в 12: на Черниговщине семиклассница ждет ребенка от 17-летнего парня (ВИДЕО)[:ua]Вагітна у 12: на Чернігівщині семикласниця чекає дитину від 17-річного хлопця (ВІДЕО)[:]

[:ru]На Черниговщине 12-летняя девушка беременна от своего 17-летнего парня. Будущие родители – Наталья и Сергей – живут вместе и ждут рождения ребенка.

Об этом со ссылкой на “Суспільне” передает 24 канал, информирует НСН.

Сейчас Наталья находится на 6-м месяце беременности. Сергей признается: планировал стать отцом в 20 лет, но станет в 18.

Девушка рассказала, что Сергей сам подошел к ней, когда она вышла на улицу, чтобы зайти в сеть.

“Я сначала застеснялась, покраснела, как свекла была красная. Я сначала отказалась, а потом согласилась. Не знаю почему”,делится Наталья.

По словам Сергея, все произошло, когда родители Натальи пошли протапливать другой дом.

“Остались мы в одном доме. Дед с бабкой в одной комнате спали, мы – в другой, но на разных кроватях. Как-то это случилось, что я прилег к ней”,рассказал юноша.

Мама Натали знала об отношениях несовершеннолетней дочери со старшим юношей. По словам женщины, Наталья угрожала, что нанесет себе вред, если Сергей уйдет.

Что говорят в полиции

Зимой Наталья часто плохо себя чувствовала. В школе ей посоветовали обратиться к врачу. Медики диагностировали у девушки 10,5 недель беременности.

Пресс-секретарь Нацполиции области Наталья Слабеняк рассказала, что тогда к Сергею приехала полиция. Правоохранителям сообщили об инциденте медики.

Сергей заявил, что якобы не знал о наказании, предусмотренном за секс с несовершеннолетней.

Правоохранители также сообщили, что семья Натальи уже несколько лет находится на учете у социальных служб.[:ua]На Чернігівщині 12-річна дівчина вагітна від свого 17-річного хлопця. Майбутні батьки – Наталя та Сергій – мешкають разом та очікують народження дитини.

Про це з посиланням на “Суспільне” передає 24 канал, інформує НСН.

Наразі Наталія перебуває на 6-у місяці вагітності. Сергій зізнається: планував стати батьком у 20 років, але стане у 18.

Дівчина розповіла, що Сергій сам підійшов до неї, коли вона вийшла на вулицю, щоб посидіти в інтернеті.

“Я спочатку засоромилась, почервоніла, як буряк була червона. Він запропонував статевий акт. Я спочатку відмовилася, а потім погодилася. Не знаю чому”,ділиться Наталя.

За словами Сергія, усе сталося, коли батьки Наталі пішли протоплювати іншу хату.

“Залишилися ми в одній хаті. Дід із бабою в одній кімнаті спали, ми – в іншій, але на різних ліжках. Якось це сталося, що я приліг до неї”,розповів юнак.

Мама Наталі знала про стосунки неповнолітньої доньки зі старшим юнаком. За словами жінки, Наталя погрожувала, що завдасть собі шкоди, якщо Сергій піде.

Що кажуть у поліції

Взимку Наталя часто нездужала. У школі їй порадили звернутися до лікаря. Медики діагностували у дівчини 10,5 тижнів вагітності.

Речниця Нацполіції області Наталія Слабеняк розповіла, що тоді до Сергія приїхала поліція. Правоохоронців повідомили про інцидент медики.

Сергій заявив, що начебто не знав про покарання, передбачене за секс з неповнолітньою.

Правоохоронці також повідомили, що родина Наталі уже декілька років перебуває на обліку у соціальних служб.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×