Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Настоящее чудо: 5-летняя девочка выжила, выпав из окна шестого этажа (видео)[:ua]Справжнє диво: 5-річна дівчинка вижила, випавши з вікна шостого поверху (відео)[:]

[:ru]В Днепре пятилетняя девочка выпала из окна шестого этажа и осталась жива. Врачи говорят, что на теле ребенка ни одного перелома, что можно считать настоящим чудом.

Об этом говорится в сюжете ТСН, пишет РБК-Украина, передает НСН.

Предположительно, ребенка спасли веревки для белья, которые были натянуты на нижних этажах. Именно это замедлило падение.

Все произошло, пока мама была в ванной. Ребенок в это время проснулся и пошел к окну, которое было приоткрыто. Девочка оперлась на антимоскитную сетку и улетела вниз.

Очевидцы происшествия вызвали скорую помощь. Девочка сейчас находится в реанимации, но ее жизни ничего не угрожает. Малышка в сознании, но ничего не помнит из произошедшего.

Тем временем полиция расследует все обстоятельства ЧП. Тем более, что семья состоит на учете, как оказавшаяся в сложных обстоятельствах.

“Черепно-мозговая травма, ушиб головного мозга. Повреждения внутренних органов, либо переломов костей у ребенка нет. Учитывая вот эти обстоятельства травмы, это можно считать чудом для нее”,говорит директор Областной детской больницы Алексей Власов.

[:ua]У Дніпрі п’ятирічна дівчинка випала з вікна шостого поверху і залишилася жива. Лікарі кажуть, що на тілі дитини жодного перелому, що можна вважати справжнім дивом.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, пише РБК-Україна, передає НСН.

Імовірно, дитину врятували мотузки для білизни, які були натягнуті на нижніх поверхах. Саме це сповільнило падіння.

Все сталося, поки мама була у ванній. Дитина в цей час прокинулася і пішла до вікна, яке було прочинене. Дівчинка сперлася на антимоскітну сітку і полетіла вниз.

Очевидці події викликали швидку допомогу. Дівчинка зараз перебуває в реанімації, але її життю нічого не загрожує. Малятко в свідомості, проте нічого не пам’ятає з події.

Тим часом поліція розслідує всі обставини НП. Тим більше, що сім’я перебуває на обліку, як така, що опинилася в складних обставинах.

“Черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Пошкодження внутрішніх органів, або переломів кісток у дитини немає. Враховуючи ось ці обставини травми, це можна вважати дивом для неї”,говорить директор обласної дитячої лікарні Олексій Власов.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×